Μαρκ Γουόλμπεργκ: Αποκαλύπτει αν θα υπάρξει reboot της σειράς «Entourage»

Μαρκ Γουόλμπεργκ: Αποκαλύπτει αν θα υπάρξει reboot της σειράς «Entourage»

Οι φήμες για ένα πιθανό reboot κυκλοφορούν από τότε που ο δημιουργός της σειράς δήλωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ με  μερικά από τα μέλη του αρχικού καστ

mark-gouolmpergk
Οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς του HBO «Entourage» έχουν λόγο να ελπίζουν, καθώς οι φήμες για ένα πιθανό reboot συνεχίζουν να φουντώνουν.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος ήταν συν-εκτελεστικός παραγωγός της σειράς και αποτέλεσε μάλιστα, έμπνευση για τον χαρακτήρα που πρωταγωνιστεί, τον «Βίνσεντ Τσέις», υποστήριξε την ιδέα.

«Δεν ξέρω αν αυτό πρόκειται να συμβεί, αλλά σίγουρα θα το υποστήριζα», δήλωσε ο ηθοποιός στο Page Six στα εγκαίνια ενός γνωστού εστιατορίου στο Λας Βέγκας.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε τη σειρά «πολιτιστικό φαινόμενο» και αποθέωσε τους πρωταγωνιστές της. Ωστόσο, παρά τον ενθουσιασμό του, ο Γουόλμπεργκ παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρος αν όντως, έχουν γίνει συζητήσεις για ένα reboot.

Κλείσιμο
Οι φήμες αυτές κυκλοφορούν από τότε που ο δημιουργός της σειράς, Doug Ellin, δήλωσε ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά που θα περιλαμβάνει μερικά από τα μέλη του αρχικού καστ.

Το reboot μπορεί να μοιάζει διαφορετικό από την πρωτότυπη σειρά, η οποία ακολουθούσε μια ομάδα νέων ανδρών που ανακάλυπταν τη... «μεγάλη ζωή» στο Χόλιγουντ. Ο Γουόλμπεργκ αστειεύτηκε ότι οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί μπορεί τώρα «να πηγαίνουν στην εκκλησία, να έχουν οικογένειες, να ξυπνούν νωρίς και να γυμνάζονται».

Ενώ ορισμένα μέλη του καστ, όπως ο Πίβεν και ο Ντίλον, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το πρότζεκτ, άλλοι, όπως ο Γκρένιερ, ήταν πιο επιφυλακτικοί, λέγοντας ότι θα εξέταζαν το ενδεχόμενο, με βάση την πρόταση που θα τους έκαναν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης