Κιάνου Ριβς: Η μπάντα του ηθοποιού θα κυκλοφορήσει μουσική μετά από 23 χρόνια

Κιάνου Ριβς: Η μπάντα του ηθοποιού θα κυκλοφορήσει μουσική μετά από 23 χρόνια

Ο ηθοποιός έπαιζε μπάσο στο συγκρότημα Dogstar

keanu-reeves32
Μετά από 23 χρόνια, η μπάντα του Κιάνου Ριβς, Dogstar, επανέρχεται στη σκηνή και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα μουσική. Το συγκρότημα, που είχε κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ το 1996 και το 2000, είχε ανακοινώσει το τέλος του το 2002, μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο.

Ο Κιάνου Ριβς, που έπαιζε μπάσο στο συγκρότημα, είχε εστιάσει στην υποκριτική καριέρα του, αλλά οι φήμες για την επανένωση των Dogstar ενίσχυσαν το ενδιαφέρον του κοινού.
kianu-rivs

Κλείσιμο
Το περασμένο καλοκαίρι, το συγκρότημα ανακοίνωσε την επανένωσή του μέσω ενός λογαριασμού στο Instagram και από τότε κοινοποιούνται φωτογραφίες και βίντεο από την εποχή των Dogstar στο στούντιο.

Σε μια ανακοίνωση του συγκροτήματος δηλώνεται η χαρά τους για την ανταπόκριση του κοινού και ανακοινώνεται ότι θα κυκλοφορήσουν νέα μουσική αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν κάποιες συναυλίες:

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά σχόλια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τέτοια ανταπόκριση» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος δίπλα σε μια νέα φωτογραφία. «Ειλικρινά, δεν το περιμέναμε αυτό. Μας κάνει να θέλουμε να παίξουμε ακόμα περισσότερο. Θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική αυτό το καλοκαίρι, ακολουθούμενη από κάποιες συναυλίες. Μόλις μάθουμε τα πάντα θα σας ενημερώσουμε αμέσως όλους. Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε, αλλά να είστε σίγουροι, προχωράμε και έχουμε συγκεντρώσει μια φανταστική ομάδα που μας βοηθά».

Ειδήσεις σήμερα

Τουρκία - CNN: Ποιοι θα ρίξουν τον Ερντογάν - Ο φόβος της αμφισβήτησης των εκλογικών αποτελεσμάτων

«Στο σφυρί» 35 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα - Ποια βγαίνουν σε πλειστηριασμό

ΗΠΑ: Έφηβος αποβλήθηκε απ' το σχολείο, γιατί φορούσε μπλουζάκι που έγραφε «υπάρχουν μόνο δύο φύλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης