ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τάκης Σούκας για την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το MEGA»: «Ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω τα τραγούδια μου»

Τάκης Σούκας για την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το MEGA»: «Ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω τα τραγούδια μου»

Ο γνωστός συνθέτης θα βρεθεί καλεσμένος στη μουσική εκπομπή του MEGA το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 21:00

takis-soukas
Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» έναν σπουδαίο συνθέτη, τον Τάκη Σούκα.

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

Ο γλυκύτατος μουσικός, συνόδευσε τους εκλεκτούς τραγουδιστές με το ακορντεόν του, σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει χαρίσει κατά την πολύχρονη καριέρα του, σε σημαντικούς εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Τάκης Σούκας εμφανίστηκε συγκινημένος για το αυθεντικό λαϊκό αφιέρωμα: «Ευχαριστώ πολύ το MEGA, την Ρούλα Κορόμηλα και τον Αντώνη Δημητριάδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω τα τραγούδια μου», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε: «Αυτό το αφιέρωμα είναι ιδιαίτερο για εμένα. Με τον Τάκη Σούκα έκανα τον πρώτο μου δίσκο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cse5vg22utkh)

Μεταξύ των ερμηνευτών που αποδέχτηκαν την πρόσκληση της μουσικής εκπομπής, ο Στέλιος Διονυσίου, με τον πατέρα του οποίου ο Τάκης Σούκας έγραψε ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. «Ο Τάκης Σούκας ήταν πολύ καλός φίλος με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τον Τάκη Σούκα όταν γράφανε τα υπέροχα τραγούδια την δεκαετία του ’80, τον ήξερα από παιδί», είπε στην κάμερα της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάνης τόνισε: «Ο Τάκης Σούκας είναι ένας πρίγκιπας της ελληνικής μουσικής. Σμίγει τη μεγάλη ηπειρώτικη παράδοση, τα μεγάλα πανηγύρια που δεν υπάρχουν πια».

Η Ζωή Παπαδοπούλου σχολίασε: «Τον κύριο Τάκη Σούκα τον αγαπώ. Είναι ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Είναι ιστορία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Με τιμά η πρόσκληση».

Στα παρασκήνια η κάμερα συνάντησε και τον γιο του συνθέτη, Φώτη Σούκα, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του στη μουσική: «Ως πατέρας είναι ο καλύτερος και ως καλλιτέχνης είναι ο μεγάλος μου δάσκαλος».

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Ρούλας Κορομηλά και ο Δημήτρης Κοντολάζος που χαρακτήρισε τον Τάκη Σούκα καλλιτεχνικό του «νονό», καθώς τον «βάφτισε», όπως είπε, στο λαϊκό τραγούδι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης