ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Τάκη Σούκα

Σπίτι με το MEGA: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Τάκη Σούκα

Δείτε το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 21:00

takis_soukas__1_
Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» έναν σπουδαίο συνθέτη, τον Τάκη Σούκα.

Ο συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, όπως τα «Υποκρίνεσαι», «Μη μου μιλάς με χείλη που καίνε» αλλά και δεκάδων άλλων κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και μίλησε με την Ρούλα Κορομηλά για τη νέα γενιά καλλιτεχνών.

Όπως είπε, υπάρχουν σήμερα ορισμένοι άνδρες και μια γυναίκα που υπηρετούν το λαϊκό τραγούδι και τους εκτιμά πολύ. Ωστόσο, ο σημαντικός συνθέτης αποκάλυψε την επικοινωνία με εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς του ελληνικού πενταγράμμου και την σπαρταριστή απάντηση που του έδωσε, όταν του ζήτησε να ακούσει τραγούδια του.

«Ένας μου λέει "να έρθω σπίτι να ακούσω τραγούδια σου πολλά". Του λέω "κοίταξε να δεις φίλε μου, το καφάσι με τις ντομάτες άδειασε, δεν έχει άλλες"», σχολίασε χιουμοριστικά ο Τάκης Σούκας με την ομήγυρη να ξεσπά σε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα
Ο Τάκης Σούκας στο Σπίτι με το Mega το Σάββατο στις 21:00
Κλείσιμο

Στην εκπομπή του Σαββάτου στο MEGA, ο γλυκύτατος μουσικός, συνοδεύει τους εκλεκτούς τραγουδιστές με το ακορντεόν του, σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει χαρίσει κατά την πολύχρονη καριέρα του, σε σημαντικούς εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Δημήτρης Κοντολάζος ανεβαίνουν στη σκηνή και τιμούν με την παρουσία και τη φωνή τους τον καλό φίλο και συνεργάτη τους. Ο Μιχάλης Δημητριάδης προστίθεται στην υπέροχη συντροφιά, ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια που φέρουν τη σφραγίδα του Τάκη Σούκα. Ακόμα, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Σοφία Παπάζογλου συμμετέχουν σε αυτό το νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα. Μαζί τους και η Αγνή Καλουμένου.

«Σπίτι με το MEGA»: Σάββατο 6 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βασιλιάς Κάρολος: Λάμψη και υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» - Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σερβία: Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης του 21χρονου που σκότωσε 8 άτομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης