Γιώργος Ηλιόπουλος: «Όταν ξεκίνησαν οι " Άγριες Μέλισσες" η τηλεόραση ήταν ένα μαύρο τοπίο»

«Αυτή η σειρά με αυτό το σπουδαίο σενάριο κι αυτή την εξαιρετική επιλογή συντελεστών ξαναέδωσε πίστη στο είδος» είπε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην επανάληψη της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και θυμήθηκε στιγμές από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς.

Αρχικά, όμως σχολίασε την επιστροφή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. «Υπάρχει μια συγκίνηση από όλους και μια αναπόληση για το πώς άρχισαν όλα. Πρέπει να θυμίσουμε πως όταν ξεκίνησαν οι "Μέλισσες", η τηλεόραση ήταν ένα μαύρο τοπίο. Η μυθοπλασία αποτελούσε ανάμνηση και η προβολή της ενεργοποίησε όλα τα κανάλια. Αυτή η σειρά με αυτό το σπουδαίο σενάριο κι αυτή την εξαιρετική επιλογή συντελεστών ξαναέδωσε πίστη στο είδος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παραγωγές που δημιουργούνται από τη σύλληψη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από δικά μας μυαλά».

Τέλος, θυμήθηκε τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων της σειράς. «Θυμάμαι την αγωνία που είχαμε για το πώς θα βγει στον αέρα, τι εικόνα θα έχει. Καθημερινό κι εποχής ήταν λίγο σαν ανέκδοτο. Ξεκινήσαμε και με πολύ απαιτητικές σκηνές. Ειδικά τα κορίτσια είχαν πολύ δύσκολο έργο. Από την άλλη, είχαμε αυτή τη χαρά και τη σιγουριά ότι κάνουμε κάτι καλό. Το νιώθεις, όταν είναι κάτι πολύ ωραίο. Με το που διαβάζεις το σενάριο και βλέπεις τους ανθρώπους, λες "εδώ κάτι καλό γίνεται"», εξήγησε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Υπήρχε η αίσθηση της χαράς και της ευδαιμονίας, κάτι που δεν είναι δεδομένο στο επάγγελμά μας. Πάντα, στην αρχή μιας δουλειάς, ξεκινάς με την καλύτερη διάθεση, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σε δικαιώσει το αποτέλεσμα. Εδώ από το πρώτο πλάνο, το καταλαβαίνεις ότι κάτι καλό γίνεται».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Λάμψη και υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» - Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σοφία Ζουκ: Από πρωταθλήτρια του Wimbledon και «νέα Σαράποβα»... αστέρι του OnlyFans - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr