Σπίτι με το MEGA: Καλεσμένος απόψε ο Τάκης Σούκας

Σπίτι με το MEGA: Καλεσμένος απόψε ο Τάκης Σούκας

Aπόψε στις 21:00, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

spiti-me-to-mega__12_
Μια αυθεντική λαϊκή βραδιά με τον Τάκη Σούκα στο «Σπίτι με το MEGA». Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται απόψε στις 21:00 τον συνθέτη των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών.

Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που έχουν σφραγίσει μία ολόκληρη εποχή με τις δημιουργίες τους. Οι καλλιτέχνες αυτοί, μιλούν πάντα μέσα από τη μουσική και εμφανίζονται σπάνια στην τηλεόραση. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, η συλλεκτική αυτή βραδιά με τον Τάκη Σούκα στο «Σπίτι με το MEGA», θα γράψει τηλεοπτική ιστορία.

Σπιτι_με_το_MEGA__1_


Κλείσιμο
Ο συνθέτης των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, έρχεται με το ακορντεόν του και συνοδεύει μελωδικά τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής και της καριέρας του. Εξομολογείται στη Ρούλα Κορομηλά συγκινητικές στιγμές από το ξεκίνημά του και την εντυπωσιακή του πορεία.

Η παρέα είναι μεγάλη και αγκαλιάζει με τραγούδια και υπέροχες ιστορίες τον μοναδικό Τάκη Σούκα. Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Δημήτρης Κοντολάζος τιμούν με την παρουσία και τη φωνή τους τον καλό φίλο και συνεργάτη τους. Ο Μιχάλης Δημητριάδης προστίθεται στην υπέροχη συντροφιά, ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια που φέρουν τη σφραγίδα του Τάκη Σούκα.

Δείτε το τρέιλερ:

Σπίτι με το MEGA: Με τον Τ. Σούκα | Σάββατο 6/5, 21:00 (trailer)

Ακόμα, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Σοφία Παπάζογλου συμμετέχουν σε αυτό το νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα. Μαζί τους και η Αγνή Καλουμένου. Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Λιάνης, καθώς και οι δημοσιογράφοι Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης μιλούν στη Ρούλα Κορομηλά για τον συνθέτη των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών.



Ειδήσεις σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Λάμψη και υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» - Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σοφία Ζουκ: Από πρωταθλήτρια του Wimbledon και «νέα Σαράποβα»... αστέρι του OnlyFans - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης