Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα: Δεν έχω μάθει στη μοναξιά αλλά μου αρέσει

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα: Δεν έχω μάθει στη μοναξιά αλλά μου αρέσει

«Πατάω στα πόδια μου και γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου» συμπλήρωσε η Instagrammer

aleksandra-panagiotarou
Το τέλος στη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα φαίνεται πως είναι οριστικό, με την Instagrammer να μετανιώνει που δεν διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει απιστήσει.

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και την έδειχνε να διασκεδάσει σε νυχτερινό μαγαζί με έναν φίλο της παρερμηνεύτηκε και φάνηκε να είναι η αρχή που οδήγησε στον χωρισμό του ζευγαριού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε τόσο στο βίντεο, όσο και στη νέα αρχή που κάνει στη ζωή της, αφού χώρισε με τον σύντροφό της.

Αναφορικά με τη μετακόμιση που έκανε πρόσφατα, δήλωσε: «Το νέο μου σπίτι είναι απλό και λιτό, γιατί ζω ακόμα στους τέσσερις τοίχους. Είμαι σε φάση που δεν έχω ούτε μαχαιροπίρουνα. Δεν δείχνω πολλά κομμάτια του σπιτιού, γιατί υπάρχει και το κακό το μάτι».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csgrigtli4q1)

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αρχή, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολύ στη μοναξιά. Πιο πριν, υπήρξα παντρεμένη, οπότε πάλι ήμουν με κάποιον που κοιμόμασταν μαζί. Εντάξει, συνηθίζω σιγά σιγά. Μου αρέσει. Πατάω στα πόδια μου και γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσο για τη συγκατοίκηση με τον Στάθη Σχίζα, ανέφερε: «Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, πόσο μάλλον και μέσα από μια συγκατοίκηση. Κρατάμε τα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα γενικά».

Τέλος, αναφέρθηκε στο βίντεο που την έδειχνε στον Παρνασσό να διασκεδάζει με έναν φίλο της. «Στο βίντεο ήταν ένας φίλος μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με κάποιον και να υπάρχει κάτι ερωτικό. Πόσο μάλλον, όταν ο σύντροφός μου ήταν στο Survivor κι εγώ τον στήριζα τόσο καιρό», σημείωσε κλείνοντας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης