Survivor All Star: Ο Μπάρτζης ζητά από τους συμπαίκτες του να τον βγάλουν στον «τάκο» δίπλα στον Μαρτίκα

«Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθηθεί και η ομάδα μου, αν μείνω εγώ κι αποχωρήσει ο Σπύρος, θα είναι πιο δυνατή» υποστήριξε

Στην προσπάθειά του να διώξει από το Survivor All Star τον Σπύρο Μαρτίκα, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε μια έκκληση στους συμπαίκτες του, αλλά και την παραγωγή. 

Λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης, ο παίκτης μίλησε στον Γιώργο Λιανό και τους υπόλοιπους παίκτες και ζήτησε σε περίπτωση που η ομάδα του χάσει απόψε, να τον ψηφίσουν, ώστε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα. 

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο ίδιος βασίζεται στον κόσμο που τον στηρίζει και θεωρεί ότι θα καταφέρει να βγάλει τον φαρμακοποιό εκτός Survivor. «Γιώργο, όπως είπα και χθες στο συμβούλιο, δεν μπορώ να αδικήσω κανέναν από τους συμπαίκτες της ομάδας μου. Είναι αποδεκτή η ψήφος του κόσμου που κρατάει τον Σπύρο, όμως προσωπικά βάσει της αξίας μου, δεν μπορώ να βάλω τον Σπύρο παραπάνω και να ψηφίσω τον Μάριο, επειδή δεν τον έχω δει καθόλου αγωνιστικά», είπε χαρακτηριστικά.


«Ήθελα να πω στην ομάδα πως σήμερα σε περίπτωση που χάσουμε, θέλω πολύ να με ψηφίσετε και να βγω εγώ στον τάκο, γιατί με όλα αυτά που έχει κάνει ο Σπύρος, έχω κουραστεί λίγο εδώ μέσα. Θέλω να βγω υποψήφιος και να δοκιμάσω την επικοινωνία που έχω με τον κόσμο σε θέμα ψηφοφορίας κι άμα είμαι δυνατός να μείνω και να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μου. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθηθεί και η ομάδα μου, αν μείνω εγώ κι αποχωρήσει ο Σπύρος, θα είναι πιο δυνατή», συμπλήρωσε.

Τέλος, έκανε έκκληση στην παραγωγή να βγει το όνομά του στον τάκο, σε κάθε περίπτωση. «Θέλω να κάνω μια έκκληση στην παραγωγή, σε περίπτωση που χάσουμε, αυτή την εβδομάδα να είναι δύο υποψήφιοι, εγώ και ο Σπύρος. Όπως βγήκε ο Σπύρος με τον Τάκη, έτσι θέλω να μπω κι εγώ», ανέφερε.



Ειδήσεις σήμερα:

Τύρναβος: Σύλληψη τεσσάρων ανήλικων μετά την καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό

Θεσσαλονίκη: Κάναμε γκράφιτι λένε οι κουκουλοφόροι μετά την καταδίωξη στις ταράτσες

Youth Pass: Επιταγή 150 ευρώ σε κάθε νέο που γίνεται 18 ετών - Πού θα χρησιμοποιείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr