ΟΜάριος Φραγκούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την εποχή που ήταν στην Αμερική και πήγαινε σε ψυχολόγους.
«Όταν πήγα στην Νέα Υόρκη στα 23 κι έμεινα εκεί μέχρι τα 26, πήγα σε group therapies και σε ψυχολόγους, αλλά δεν περνούσα πάρα πολύ καλά στους ψυχολόγους γιατί πλήρωνα πάρα πολλά λεφτά. Περνούσε η ώρα και μου έλεγαν να φύγω, αλλά δεν σου δίνουν απαντήσεις» είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης για να συνεχίσει: «Ήταν 100 δολάρια την ώρα. Να δίνεις 100 δολάρια την ώρα και να πηγαίνεις δύο φορές την εβδομάδα, είναι λεφτά. Το group therapy μού έκανε καλό γιατί άκουγες κι ιστορίες άλλων και πολύ χειρότερες… Σε αυτά τα therapies έκλαψα πολύ για τον πατέρα μου γιατί αισθάνθηκα ότι τον ξερίζωσα από μέσα μου».
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.