Jay-Z: 29χρονος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του ράπερ και ζητάει να τον αναγνωρίσει

Η συγκεκριμένη ιστορία κρατάει πολλά χρονιά και κατατέθηκε νέα αίτηση στον ράπερ

Ο Rymir Satterthwaite, ο οποίος εδώ και καιρό ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος του ράπερ Jay-Z, κατέθεσε νέα αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ζητώντας την επίσημη αναγνώριση από τον υποτιθέμενο πατέρα του.

Ο Satterthwaite ζήτησε να αποσφραγιστούν τα δικαστικά έγγραφα, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει με επιτυχία την υπόθεση εναντίον του Jay-Z. Ο ίδιος και η μητέρα του ισχυρίζονται ότι είχαν μια σύντομη σχέση με τον ράπερ πριν γίνει διάσημος και ότι ο Satterthwaite γεννήθηκε το 1994. Ωστόσο, ο Jay-Z αρνείται σταθερά ότι είναι ο πατέρας του Satterthwaite.

Το 2011, η μητέρα του Satterthwaite κατέθεσε αγωγή στο Νιου Τζέρσεϊ ζητώντας διατροφή για το παιδί και αναγνώριση της πατρότητας από τον Jay-Z, αλλά η αγωγή απορρίφθηκε με την αιτιολογία ότι η υπόθεση έπρεπε να είχε κατατεθεί σε άλλη πολιτεία και δεν κατατέθηκε ποτέ ξανά.

Οι δικηγόροι του Jay-Z δήλωσαν ότι οι ισχυρισμοί έχουν προηγουμένως εξεταστεί διεξοδικά από τα δικαστήρια και έχουν διαψευστεί και πιστεύουν ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα οποιασδήποτε νέας κατάθεσης από τον Satterthwaite.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Για... παρεμπόδιση κυκλοφορίας συνελήφθη ο διάσημος νάνος του TikTok, Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ

Tραγωδία στην Άρτα: Νεκρό κοριτσάκι 5,5 μηνών που ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Eκλογές στην Τουρκία: Ήρθε η ώρα του Ερντογάν;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr