Πωλίνα για Γιώργο Μαρίνο: «Δεν ανησυχώ για αυτόν, του έχω εμπιστοσύνη»

Πωλίνα για Γιώργο Μαρίνο: «Δεν ανησυχώ για αυτόν, του έχω εμπιστοσύνη»

«Άσε ρε κοπελιά τώρα, τον "πήρε η τάδε και τον έβαλε εκεί", τρελαίνομαι, αλλά δεν μιλάω γιατί δεν ξέρω» σχολίασε η τραγουδίστρια για τις φήμες που ακούγονται ανά διαστήματα για τον Γιώργο Μαρίνο

polina__1_
Η Πωλίνα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, δήλωσε: «Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ένας ατρόμητος άνθρωπος με πάρα πολλές ευαισθησίες, ανασφάλειες και μια ψυχολογία ενός πολύ μικρού παιδιού».

«Ήθελε τα χάδια του, ήθελε θαλπωρή, ήθελε αληθινούς φίλους, γιατί ο Γιώργος είχε μια τεράστια αυλή γύρω του, όπως έχουν όλοι κατά διαστήματα. Είχε όμως, τη διορατικότητα και το ένστικτο να καταλαβαίνει ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι και ποιοι άνθρωποι τον αγαπούν στ' αλήθεια. Αυτό τον προστάτευε πάντα. Για εμένα ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η καριέρα μου όλη. Αυτός μου έδειξε τα πάντα κι είμαι πολύ τυχερή», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csjhwsq3d8g9)


Κλείσιμο
Όπως είπε στη συνέχεια, μετά το τέλος της συνεργασίας τους κράτησαν για πολλά χρόνια επικοινωνία, μέχρι που τελικά χάθηκαν. «Εγώ σεβάστηκα κάποια πράγματα. Δεν μου κάνει εντύπωση, ο Γιώργος είναι αξιοπρεπής, ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι επιλογή του και δεν μπορώ να ξέρω και λεπτομέρειες. Όταν δεν ξέρεις λεπτομέρειες, δεν μπορείς να μιλήσεις. Βγαίνουν και λένε σενάρια πως "πήρε αυτή", "τον πήρε η άλλη". Άσε ρε κοπελιά τώρα, τον "πήρε η τάδε και τον έβαλε εκεί". Τρελαίνομαι, αλλά δεν μιλάω γιατί δεν ξέρω», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Μάθαινα κάποια στιγμή νέα από τον Σταμάτη Κραουνάκη, ένα διάστημα που επικοινωνούσαν, αλλά μετά κανένας από τους πολύ κολλητούς δεν ήξερε και δεν είχε επαφή. Δεν ανησυχώ όμως, του έχω εμπιστοσύνη. Ξέρει αυτός».


Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «ψήφισε» για το ντιμπέιτ: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην Αρδηττού - Ένας τραυματίας

Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά το «σκάνδαλο» με τα πάρτι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης