Αποχώρηση Λάτσιου από το OPEN και ο Βερνίκος για μία θέση στον τελικό της Eurovision

Αποχώρηση Λάτσιου από το OPEN και ο Βερνίκος για μία θέση στον τελικό της Eurovision

Τα πράγματα πλέον γίνονται πολύ σοβαρά για την επόμενη ημέρα των καναλιών

latsios
Η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN έκπληξη δεν ήταν. Είναι όμως ένα πολύ σημαντικό γεγονός και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Στην ανακοίνωση που εστάλη λίγο μετά τις 8.30 απόψε τονίζεται μεταξύ άλλων «Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού. Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».
latsios

Όταν λοιπόν μία απόφαση λαμβάνεται στο πλαίσιο σχεδιασμού της επόμενης σεζόν, η αποχώρηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού σημαίνει πολλά. Πρώτον ότι δεν έγιναν δεκτές οι προτάσεις και δεύτερον ότι υπήρξε διαφωνία σε επίπεδο οικονομικό. Μέχρι στιγμής ο σταθμός δεν έχει ανανεώσει κανένα συμβόλαιο και δεν έχει υπογραφεί κάποια σύμβαση για την επόμενη χρονιά. Οι καθυστερήσεις είναι σημαντικές ενώ πριν από μερικές εβδομάδες αποχώρησε από το κανάλι η Διευθύντρια Προγράμματος, Χρύσα Μασούρου. Η απόφαση φυσικά και πάρθηκε από τον ίδιο τον Λάτσιο καθώς ως παλιά καραβάνα στο τηλεοπτικό μετερίζι ξέρει πολύ καλά να προφυλάσσεται από τα αδιέξοδα. Και στο OPEN υπάρχουν αδιέξοδα, τα οποία δύσκολα θα ξεπεραστούν αν δεν γίνουν γενναίες κινήσεις και σε οικονομικό επίπεδο. Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές και η αποχώρηση του Λάτσιου ίσως επηρεάσει την σχέση του σταθμού και με πρόσωπα τα οποία αναμένουν να ανανεώσουν συμβόλαια… Όλα είναι ανοιχτά στο… OPEN.

Θετικό το αποτύπωμα για το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Παρά την δυσκαμψία και τις αγκυλώσεις της διαδικασίας το είδε πολύς κόσμος, το είδαν νέοι, το σχολίασαν και αυτό σημαίνει πολλά. Οι δημοσιογράφοι σχολιάστηκαν περισσότερο από τους πολιτικούς, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων και ειδικά του Twitter το απήλαυσαν και «ζωγράφισαν» σε κάποιες περιπτώσεις.
debate-03_2
Κλείσιμο

Αψογη η ΕΡΤ και συγχαρητήρια σε όλους για την οργάνωση και την τεχνική και δημοσιογραφική κάλυψη. Από τα σκαλιά του Ραδιομεγάρου ως το πλατό όλα πήγαν εξαιρετικά και αυτό επίσης σημαίνει πολλά.

Βραδιά ημιτελικού απόψε για την Eurovision με Ελλάδα και Κύπρο να διεκδικούν μία θέση στον τελικό του Σαββάτου. Εύκολο δεν θα είναι αλλά ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Κουίζ και φύγαμε: Ποιοι συνεργάτες εκπομπής από... κολλητοί δεν λένε ούτε γεια στον διάδρομο;



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Σκέρτσος: Να νομοθετηθεί η υποχρεωτική κοστολόγηση των οικονομικών προγραμμάτων των κομμάτων

Τραγωδία στην Άρτα: Μαζί στην κηδεία οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους - Δύο φορές συναντήθηκαν σήμερα

Εκλογές 2023: Και με το wallet του gov.gr η ταυτοποίηση για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης