Good Job Nicky: «Την έκθεση δεν τη φοβήθηκα ποτέ, γιατί νιώθω ότι κάτι έχω να προσφέρω»

Good Job Nicky: «Την έκθεση δεν τη φοβήθηκα ποτέ, γιατί νιώθω ότι κάτι έχω να προσφέρω»

«Μιλάμε για ιδέες, όχι για κάτι που έχει ήδη γίνει κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ με τον μπαμπά μου» είπε για τον Γιάννη Πάριο

good-job-nicky
O Good Job Nicky έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην καριέρα του, την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη, αλλά και τις συζητήσεις με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, δήλωσε: «Θέλω να με αποκαλείτε όπως σας κάνει να νιώθετε οικειότητα με εμένα».

«Το όνομά μου το καλλιτεχνικό είναι Good Job Nicky, οι φίλοι μου με φωνάζουν Κουτσορίκι, Κωσταρίκα... Δεν περίμενα τίποτα, δεν είχα προσδοκίες αν θα πάνε όλα καλά. Ξέρω ότι κάποια στιγμή στη ζωή μου, αν συνεχίσω να δουλεύω έτσι, θα πετύχω τους στόχους μου. Την έκθεση δεν τη φοβήθηκα ποτέ, γιατί νιώθω ότι κάτι έχω να προσφέρω», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csk4vbltxlm9)

Κλείσιμο
Αναφορικά με την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του με την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς», είπε: «Στην εκπομπή η μητέρα μου μου φαίνεται όπως είναι και στο σπίτι. Είναι αληθινότατη κι έχω πάρει από εκείνη κι εγώ το να είμαι ίδιος. Όπως μιλάω μπροστά, έτσι μιλάω και πίσω από την κάμερα. Έτσι κι εκείνη είναι ο ίδιος άνθρωπος, η μαμά στο σπίτι κι η μαμά στο "Ζήσε Αλλιώς"».

Τέλος, μίλησε για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που κάνουν μαζί. «Ο πατέρας μου δεν ακούει τα τραγούδια μου, τα ακούει όταν βγουν μόνο. Με τον πατέρα μου έχουμε μια ωραία καλλιτεχνική ιδέα. Μιλάμε για ιδέες, όχι για κάτι που έχει ήδη γίνει κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ με τον μπαμπά μου», δήλωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης