Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Περιγράφει πώς της έκλεψαν το πορτοφόλι της, ενώ βρισκόταν στο περίπτερο
«Για κακή του τύχη, η κάμερα τον κατέγραψε» αναφέρει - Δείτε βίντεο
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπεσε θύμα ληστείας, καθώς κάποιος της έκλεψε το πορτοφόλι της, ενώ βρισκόταν στο περίπτερο.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. «Την Κυριακή σταμάτησα στο περίπτερο να πάρω τσίχλες κι άφησα το πορτοφόλι μου στο περίπτερο. Την ώρα που πήγα να ανοίξω το κουτί με τις τσίχλες, γυρνάω και δεν βρίσκω το πορτοφόλι μου. Και λέω "αφού δεν μπήκε κανείς, πώς έγινε αυτό;". Ρωτάω την υπάλληλο στο περίπτερο αν το είδε, μου απάντησε αρνητικά. Μπαίνω στο αμάξι, ψάχνω, τίποτα. Ξαναπάω πίσω, τα δείχνει όλα η κάμερα, κι αρχίζω και ψάχνω τα σκουπίδια», εξηγεί.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csniw02pn9j5)
«Σκέφτηκα ότι θα με δει ο κόσμος και θα νομίζει ότι πεινάω ακόμα όπως στο Survivor, για να κάνω και λίγο πλάκα. Φεύγω, ξαναμπαίνω, ξαναγυρνάω και μου είπε η κοπέλα ότι δεν βρήκα κάτι», συμπλήρωσε.
Όπως είπε στη συνέχεια, την επόμενη ημέρα, ζήτησε τον υπεύθυνο του καταστήματος. «Ανοίγουν τις κάμερες και βλέπουν ότι ένας νεαρός είχε πάρει δύο μπουκαλάκια νερό και με τρόπο, πήρε το πορτοφόλι μου. Δεν κατάλαβα τίποτα. Το πήρε και μπήκε στο αμάξι του. Για κακή του τύχη, η κάμερα τον κατέγραψε. Δεν είχα πολλά χρήματα μέσα, αλλά είχα τις κάρτες μου. Στενοχωρήθηκα», ανέφερε.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!