Ρονάλντο - Ροντρίγκεζ: «Η μητέρα του έκανε μάγια για να χωρίσουν» γράφει εφημερίδα

Ρονάλντο - Ροντρίγκεζ: «Η μητέρα του έκανε μάγια για να χωρίσουν» γράφει εφημερίδα

Η σκληρή απάντηση της Ντολόρες Αβέιρο - «Θα καθαρίσω το όνομά μου, θα προστατεύσω την οικογένειά μου» 

cristiano-ronaldo-mama
Στόχος έχει γίνει η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τα social media. Λίγο καιρό αφού τη σκιαγράφησαν ως «προικοθήρα», νέα δημοσιεύματα θέλουν την Πορτογαλίδα σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με τη μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο.

Αν και καμία από τις δύο δεν πήρε θέση για όσα γράφονται κατά καιρούς, ήρθε η στιγμή που η «σταγόνα» ξεχείλισε από το «ποτήρι».

Τώρα, η μητέρα του Ρονάλντο θέλησε να δώσει τέλος στη συνεχώς υπό αμφισβήτηση σχέση της με τη νύφη της.

Η Ντολόρες στράφηκε πρόσφατα σε δημοσίευσή της, εναντίον εφημερίδας που υποστήριξε ότι «κατέφυγε στη μαγεία για να χωρίσει τον Ρονάλντο από την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ».

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, εκπρόσωπος της Αβέιρο έγραψε:

«Θέλω να επικοινωνήσω εκ μέρους μου και εκ μέρους της οικογένειάς μου (Οικογένεια Αβέιρο), η οποία περιλαμβάνει την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, σύζυγο του γιου μου, Κριστιάνο Ρονάλντο, την Ρουμπίνα, σύζυγο του γιου μου, Χούγκο, τον γαμπρό μου, Αλεξάντερ, σύζυγο της Κάτια Αβέιρο ή αλλιώς τα 4 παιδιά μου, εγώ και τα 11 εγγόνια μου.

Να δηλώσω ότι σήμερα στις 16 Μαΐου 2023 έχω κινητοποιήσει τους δικηγόρους μου για να καθαρίσω το καλό μου όνομα για χάρη της οικογένειάς μου και για ό,τι αντιπροσωπεύουν στη ζωή μου. Μια είδηση κυκλοφόρησε σε μια γνωστή πορτογαλική εφημερίδα (μια εφημερίδα που κατά συνέπεια χρησιμοποιεί και καταχράται το όνομα της οικογένειάς μου για να προωθηθεί). Αυτή η είδηση είναι ψευδής, συκοφαντική και ακόμη και μακάβρια, όπου μιλάει για φρικτές πράξεις από μεριάς μου, για να αφαιρέσω την ευτυχία ενός από τα παιδιά μου.

Το καλό μου όνομα δεν αμαυρωθεί στη δημοσιότηα, δεν θα επιτρέψω ποτέ σε μια τέτοια αντιεπαγγελματική πηγή πληροφοριών να χρησιμοποιήσει το όνομά μου επί ματαίω. Θα το πάω μέχρι τέλους με κάθε κόστος, όχι μόνο για να προστατεύσω εμένα και τους δικούς μου, αλλά για να αποδείξω επίσης ότι οι πηγές, τα λόγια και τα γραπτά ήταν απλώς κακόβουλα και αβάσιμα.

Ευχαριστώ όσους με ακολουθούν και με σέβονται, όχι μόνο εμένα και τους δικούς μου, να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που λέγονται και γράφονται, υπάρχουν αδικαιολόγητα αδικήματα μετά από τέτοιου είδους ειδήσεις που πληγώνουν και αφήνουν τα χέρια μας δεμένα, όταν πρόκειται για το πολυτιμότερο αγαθό μας, που είναι η οικογένεια. Τα εγγόνια μου, κάποια από αυτά, ήδη διαβάζουν και ακούνε τον κόσμο και την κριτική. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν θα το βάλω κάτω μέχρι η εφημερίδα αυτή να αποδείξει όλα όσα γράφτηκαν σήμερα.

Σας ευχαριστώ».


Κλείσιμο


«Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται» - Οι πρόσφατες δηλώσεις της Αβέιρο
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Marca, η μητέρα του ποδοσφαιριστή αρνήθηκε κάθε σενάριο για χωρισμό μεταξύ του γιου και της συντρόφου του. Προηγούμενα άρθρα από πορτογαλικά, ισπανικά και αραβικά μέσα ενημέρωσης πάντως, είχαν ήδη παρουσιάσει τη σχέση μεταξύ της Τζορτζίνας και της Ντολόρες Αβέιρο ως λιγότερο από ιδανική.

Στο παρελθόν, υπήρξαν αναφορές για θέματα μεταξύ της μητέρας του Ρονάλντο και της πρώην φίλης του, Ιρίνας Σάικ, με τις φήμες να αναφέρουν ότι η Αβέιρο έπαιξε ρόλο στον χωρισμό τους.
georgina_a

Όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση, η μητέρα του Ρονάλντο διέψευσε κατηγορηματικά την άποψη περί προβλημάτων με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, δηλώνοντας: «Όλα είναι ψέματα. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά αυτά που έχουν γραφτεί είναι ψέματα».

Αν και ο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις πρόσφατα, όπως η αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και ο παραγκωνισμός του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, παραμένει αβέβαιο αν θα αγωνιστεί ποτέ ξανά για σύλλογο που συμμετέχει σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Καθώς η καριέρα του πλησιάζει στο τέλος της, αναμένεται ότι ο Ρονάλντο θα επιστρέψει τελικά στην Ισπανία και θα εγκατασταθεί με την οικογένειά του στο σπίτι τους στη Μαδρίτη.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην εποχή του TikTok: Οι άγνωστες σκηνές από τις καμπάνιες στα social media

High tech συμμορία στην Θεσσαλονίκη ξάφρισε αυτοκίνητα και σπίτι με λεία πάνω από €100.000

«"Τη βάψαμε όλοι" αν κάτι πάει στραβά με την Τεχνητή Νοημοσύνη» προειδοποιεί ο εφευρέτης του ChatGPT


Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης