Βλάσσης Χολέβας για Γιώργο Καράβα: «Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι»

«Αφού το νιώθει ο άνθρωπος, αν το βρει το πρότζεκτ και το πάρει, μακάρι να το κάνει» δήλωσε ο σχεδιαστής

Ο Βλάσσης Χολέβας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μίλησε για την εμπειρία του με τα μοντέλα, τη γνωριμία του με τον Τζόνι Ντεπ και για τον Γιώργο Καράβα.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια, ο σχεδιαστής είπε: «Στη Μύκονο ανανεώσαμε το μαγαζί, αλλάξαμε όνομα κι έχουμε νέες συνεργασίες πλέον. Θα πάρω μέρος στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας τον Ιούνιο».

Σχετικά με το αν έχουν έπαρση τα μοντέλα, ο Βλάσσης Χολέβας απάντησε: «Τώρα πια όχι τόσο. Όταν είχα γυρίσει από την Αμερική μου είχε κάνει εντύπωση. Είχα μιλήσει με τεράστια ονόματα, είχα μιλήσει με τη Μέριλ Στριπ, με τον Τζόνι Ντεπ. Είχα συνομιλήσει όπως μιλάμε εμείς τώρα, πολύ όμορφα, πολύ απλά. Και γυρίζεις πίσω και έβλεπα κάτι παιδιά που είχαν κάνει μια διαφήμιση, ένα σίριαλ και είχαν σηκώσει μύτη».

«Τον Τζόνι Ντεπ τον είχα γνωρίσει σε ένα πάρτι του "Harpers Bazaar" στο Λος Άντζελες και ο κολλητός μου του ζήτησε τσιγάρο. Και αρχίσαμε και συζητάγαμε κανά μισάωρο και ήταν πολύ κουλ και χαλαρός», είπε ο σχεδιαστής για την εμπειρία του με τον διάσημο ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο

«Βλέπω την κόρη μου Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι και μιλάμε καθημερινά με βίντεο κλήση. Η κόρη μου δεν ήθελε καθόλου να πάω στο J2US, αλλά όταν πήγα, της άρεσα», ανέφερε ο Βλάσσης Χολέβας για την οικογένειά του.

Για τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα, η οποία είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ο σχεδιαστής σχολίασε: «Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις, είσαι. Αφού το νιώθει ο άνθρωπος, αν το βρει το πρότζεκτ και το πάρει, μακάρι να το κάνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Μπογονικολός που συνελήφθη για κατασκοπεία από το FBI

«Αυτό είναι το ήθος τους»: Το Twitter ξεσπά για τις επιθέσεις στον Σαββόπουλο

Αυτές είναι οι δουλειές που απειλούνται περισσότερο από το ChatGPT και την Τεχνητή Νοημοσύνη

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr