Απόστολος Ρουβάς: Δείτε τη φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου

Απόστολος Ρουβάς: Δείτε τη φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

rouvas-gavridou
Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως γνωστοποιήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, και φαίνονται ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αν και το ζευγάρι κρατάει γενικά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιεύουν μερικές φορές στιγμιότυπα δίνοντας μια ματιά στην καθημερινότητά τους. Ο επαγγελματίας σεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι είχε πάει σινεμά με τη σύντροφό του.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Βραδιά σινεμά!!».
Κλείσιμο

Στις 26 Απριλίου ο Απόστολος Ρουβάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει πατέρας.

Ο σεφ είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου και το πρώτο τους παιδί που θα έρθει στον κόσμο σε λίγες ημέρες.
Τα ευχάριστα, αποκάλυψε πρόσφατα, στα γενέθλιά του όταν η αντίδρασή του σε μία έκπληξη που του έκαναν, ήταν να φιλήσει την κοιλιά της συντρόφου του.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs6jizqkhtl5)

«Δεν ήθελα να το μοιραστώ ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν την έκπληξη συγκινήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ που είδα και τον πατέρα μου. Γύρισα από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά. Η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί εκείνη την στιγμή. Μου έφτιαξε τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα να μοιραστώ το ευχάριστο γεγονός στα social media» είχε αναφέρει αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν» είχε αποκαλύψει στη συνέχεια ο σεφ.


Ειδήσεις σήμερα

Euroleague, Ολυμπιακός - Μονακό 76-62: Στον τελικό με επική ανατροπή ο Θρύλος

Ρέθυμνο: Ανθρωποκτονία «δείχνουν» τα στοιχεία για τον θάνατο του 46χρονου

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 7,3 μονάδων για τη ΝΔ - Από 34% έως 38% η εκτίμηση ψήφου

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης