Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «ηλίθιο»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «ηλίθιο»

Ο διάσημος ηθοποιός συνέκρινε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ με τον διεστραμμένο κακό που υποδύεται στο αστυνομικό έπος του Σκορσέζε

deniro-trump
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια Γαλλία, στο οποίο προβλήθηκε το «Killers of the Flower Moon», λαμβάνοντας το μεγαλύτερο standing ovation στις Κάννες μέχρι στιγμής. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Λίλι Γκλάντστοουν και αφηγείται την ιστορία ενός σκοτεινού και εν πολλοίς ανεξερεύνητου κεφαλαίου της αμερικανικής ιστορίας.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την ταινία, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επέκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «ηλίθιο» και συνέκρινε τον πρώην πρόεδρο με τον διεστραμμένο χαρακτήρα που υποδύεται στο αστυνομικό έπος του Μάρτιν Σκορσέζε.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι δυσκολεύτηκε να συνδεθεί με τον ρόλο του, με το όνομα Γουίλιαμ Χέιλ, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω πολλά για τον χαρακτήρα μου. Ένα μέρος του είναι ειλικρινές. Το άλλο μέρος, όπου προδίδει [τους ανθρώπους των Osage], σε αυτό υπάρχει ένα αίσθημα δικαιώματος».
Ο Ντε Νίρο υπαινίχθηκε την αναβίωση της ανωτερότητας των λευκών αναφέροντας: «Γνωρίσαμε πολύ καλύτερα [αυτή τη διχοτόμηση] μετά τον Τζορτζ Φλόιντ με τον συστημικό ρατσισμό».

Στη συνέχεια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραλλήλισε τον κακό της ιστορίας με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, τον οποίο αρχικά μόνο υπαινίχθηκε, χωρίς να τον αναφέρει ρητά.
«Είναι η κοινοτοπία του κακού, είναι αυτό που πρέπει να προσέχουμε», δήλωσε.

«Το βλέπουμε σήμερα, φυσικά. Όλοι ξέρουμε για ποιον θα μιλήσω, αλλά δεν θα πω το όνομα. Αυτός ο τύπος είναι ηλίθιος. Φανταστείτε αν ήταν έξυπνος. Ακόμα και ο Γουίλιαμ Χέιλ ήταν έξυπνος με πολλούς τρόπους», είπε στο τέλος ο σταρ.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε πολιτικούς αρχηγούς: Κάλπες στις 25 Ιουνίου, παραδίδω το απόγευμα την εντολή

Οι πρώτοι των πρώτων της ΝΔ - Από τον Δένδια, στον Πιερρακάκη και τη Ζαχαράκη

«Μας έφτυσαν, δεν βρέχει» - Το χαστούκι τελευταία ευκαιρία να σοβαρευτούμε, λέει ο Γιώργος Τσίπρας
-----

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης