Κατερίνα Ζαρίφη για Πρωινό Καφέ: «Είχαμε μεγάλο κατατρεγμό τότε που είχαμε αναλάβει την εκπομπή»
Η παρουσιάστρια μιλάει για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει όταν είχε αναλάβει με τον Νίκο Μουτσινά την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1
Αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη και στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη στο Μακεδονία Tv μίλησε για τον Πρωινό Καφέ.
«Δεν ξέρω τι κακό κάναμε τότε! Είχαμε κατατρεγμό μεγάλο που αναλάβαμε τον Πρωινό Καφέ! Ήταν σαν να παίρναμε το ιερό δισκοπότηρο και να τρέχαμε, ας πούμε, δεν ξέρω… θα το παίρναμε στο σπίτι μας να το είχαμε σερβίτσιο. «Γιατί;», «ποιοι είναι αυτοί;», «αυτός δεν έχει μαλλιά», «αυτή έχει κιλά», «γιατί; γιατί να αναλάβουν τον Πρωινό Καφέ;». Δεν είχε στασιό αυτή η εκπομπή».
«Θυμάμαι αυτές τις κούπες να γυρίζουν και να φεύγει κόσμος. Με την μουσική μαζί! Τουλάχιστον φύγαμε με χορευτικά όλοι».
«Ήταν μια εποχή μετάβασης, ίσως και ο κόσμος δεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε να δει. Nομίζαμε ότι η κούπα ήταν προς τα πάνω αλλά μας ρούφηξε μέσα» συμπλήρωσε, η Κατερίνα Ζαρίφη για την προσπάθεια που είχε κάνει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, τους οποίους διαδέχθηκε η Βίκυ Καγιά αρχικά και στη συνέχεια η Δέσποινα Καμπούρη με τον Γιώργο Λιανό.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση