Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε οΚώστας Χαρδαβέλλας, στη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης και τα υπέρογκα ποσά με τα οποία αμείβονταν οι δημοσιογράφοι τότε.
Στην αρχή της συνέντευξης που παραχώρησε στο «OPEN Weekend», ο δημοσιογράφος είπε: «Έχω ζήσει την τηλεόραση στην αγνή της εποχή, τη δεκαετία του ’80. Δεν υπήρχε μεταξύ μας ανταγωνισμός, να σε κοροϊδέψω για να κάνω τη δουλειά μου. Η καλύτερη περίοδος της ελληνικής τηλεόρασης ήταν η 20ετία 1990-2010. Τα ποσά που διακινούνταν ήταν τεράστια, ήταν μία εποχή κανονικό El Dorado».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct9pzil4o3k1)
Στην πορεία, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, τόνισε πως: «Κάποιοι έπαιρναν 30.000-35.000 ευρώ τον μήνα. Ντρέπομαι να το λέω, βέβαια, γιατί ξέρω τι παίρνετε εσείς σήμερα, πόσο έχουν συμπιεστεί οι μισθοί. Είναι κρίμα τα νέα παιδιά να ακούν αυτά τα ποσά και να παίρνουν ψίχουλα».
«Εμένα με χάλασε όταν ήρθε ο μεγάλος ανταγωνισμός με τα ιδιωτικά κανάλια, γίναμε κάποια στιγμή ποδοσφαιριστές. Το 2009 παρουσίασα έναν πολύ σοβαρό καρκίνο στους λεμφαδένες και οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν από το άγχος. Είχα άγχος για την τηλεθέαση. Κατάλαβα ότι όποιος γίνεται σκλάβος στη δουλειά χάνει τη ζωή του» είπε τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Η AVIN δίνει την ευκαιρία στους οδηγούς να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία, βραβευμένα καύσιμα ACTION και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα μοναδικά δώρα, μέσα από έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα κάνει κάθε διαδρομή καλύτερη.