Γιώργος Ασημακόπουλος για Survivor All Star: «Όταν ήρθε ο πατέρας του Σάκη, η Μαριαλένα δεν πήγε να χαιρετήσει»

«Πολλή έπαρση ο Βασάλος, έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ, από όταν ήρθε η οικογένεια» δήλωσε

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο Survivor All Star και τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο «Καλό Μεσημεράκι» κι αρχικά, εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά την αποχώρησή του.

«Πέρασα μια χαρά, οι πρώτοι μήνες ήταν λίγο δύσκολοι. Πήγα πολύ σβηστός, δεν ήθελα να μπλέξω με ίντριγκες. Υπήρχαν κάποιες επιθέσεις στο πρόσωπό μου, στην ουσία ήμουν μόνος μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Μιλούσα λίγο με τον Κρις, λίγο με τη Μελίνα. Δεν υπήρχε αυτή η χημεία. Όλοι είχαν μπει με στρατηγική, το 2021 ήταν τέλεια. Είχε πέσει μεγάλη ανθρωποφαγία και τα λεφτά ήταν πολλά. Ήθελαν να σώσουν την καρέκλα τους», συμπλήρωσε.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συμπεριφορές των παικτών πίσω από την κάμερα. «Off camera έπαιζαν πολλά. Μη βλέπεις κάποιους χαρακτήρες να κάνουν ριάλιτι με συγκεκριμένους παίκτες. Εγώ με τον Πρίαμο εκτός κάμερας έκανα πολλή παρέα, ενώ μπροστά στις κάμερες δεν ερχόταν μαζί μας. Το κάνει, γιατί θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και δεν έχει βγει υποψήφιος ποτέ», εξήγησε.

Αναφορικά με τον Νίκο Μπάρτζη, δήλωσε: «Θεωρώ ότι ο Μπάρτζης είναι ένα παιδί αξιόλογο κι έχει μια καρδιά μάλαμα. Ήταν το στήριγμά μου στο παιχνίδι. Το 2021 δεν είχε κάτσει να κάνουμε παρέα. Ενώ τώρα μιλούσαμε για πράγματα για την έξω μας ζωή. Θεωρώ ότι είναι ένας αληθινός άνθρωπος που τον έχουν πολεμήσει. Φοβούνται ότι θα βγει αληθινός. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να το πάρει ο Νίκος».

Μίλησε επίσης, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Πολλή έπαρση ο Βασάλος. Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ, από όταν ήρθε η οικογένεια. Εγώ το λέω με το αθώο μου μυαλό. Ήταν σαν να του είπε "μαζέψου, μην είσαι τόσο ειρωνικός"», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε κλείνοντας για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Όταν ήρθε ο πατέρας του Σάκη, η Μαριαλένα δεν πήγε να χαιρετήσει».


Ειδήσεις σήμερα:

Τετράδης στον Δανίκα: Νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη

Όπλα, αλεξίσφαιρα και αναβολικά βρήκαν στους 7 του κυκλώματος εκβιαστών - Πώς δρούσαν


Στο τραπέζι επέκταση του Market Pass και μετά τον Ιούλιο


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr