Η τηλεοπτική επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και η Ζαρίφη μπαλαντέρ

Όλα άνω κάτω έγιναν και το καλοκαίρι δεν λέει να έρθει…

Λογικά οσονούπω θα καταργηθεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Μετά τη νέα τάση, να απαντά η μία εκπομπή στην άλλη, περάσαμε στην φάση όπου οι παρουσιαστές ανακοινώνουν τις αλλαγές στις εκπομπές του. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, σου λέει από το να γράφετε και να λέτε εσείς ό,τι θέλετε, θα τα πω εγώ για να σας βγάλω κι από τον κόπο. Καλώς. Ετσι λοιπόν, ενημέρωσε πως συμπαρουσιάστρια δεν θα υπάρχει του χρόνου αλλά ότι θα γίνουν τρεις νέες προσθήκες, εκ των οποίων οι δύο είναι ήδη γνωστές. Με το καλό και η τρίτη.

Οι υπόλοιποι δεν ανακοινώνουν ακόμη τι μέλλει γενέσθαι. Στην μάχη διεκδίκησης της Μπέττυς Μαγγίρα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και OPEN νικητής φαίνεται να είναι με προβάδισμα ο δεύτερος καθώς ο επικεφαλής της Barking Well, Νίκος Κοκλώνης είπε πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την παρουσιάστρια, όλα δείχνουν πωςπαραμένει στην καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού.

Ωστόσο ο ΑΝΤ1 δεν θα μείνει με δεμένα χέρια. Αλλωστε είναι η δεύτερηαπώλεια, καθώς λίγες εβδομάδες πριν, διεκδίκησε αλλά δεν πήρε την σειρά «Ερωτας Φυγάς». Γι αυτό και επέστρεψε και πάλι το σενάριο του 5Χ5 και των σαράντα μνηστήρων στην παρουσίαση…

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι περιζήτητη. Δικαιολογημένα. Ένα κορίτσι – μάλαμα, ένα ροκ πλάσμα με ωραία τρέλα και ταλέντο που πρέπει να αξιοποιηθεί. Είτε σε παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού είτε σε παρουσίαση μαγκαζίνο. Μαθαίνω πάντως πως απ’ όλα έχει ο μπαξές.

Η Σία Κοσιώνη είναι και θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ. Οι δεσμοί με τον σταθμό είναι ισχυροί και η εκτίμηση αμοιβαία. Προχωράμε.

Σήμερα γίνεται η φωτογράφιση των ηθοποιών που θα πάρουν μέρος στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Famagusta». Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της επόμενη σεζόν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και να μην αναπαραχθεί. Νάνσυ και Θανάσης διδάσκουν. Όχι μόνο συνεντεύξεις. Σκαλέτα υποδειγματική, ομάδα ωραία και δημιουργική, θέματα διαφορετικά και ψαγμένα. Δικαιολογημένα παρόντες και την επόμενη σεζόν από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Την επόμενη Τρίτη θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της ωραίας σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια». Σε ρόλο γκεστ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τον οποίο πεθυμήσαμε τηλεοπτικά και πολύχαρήκαμε όταν το μάθαμε.

Μια απολαυστική κωμωδία με σπαρταριστές καταστάσεις, ξεκαρδιστικές ατάκες και φρέσκια ματιά, που διαδραματίζεται μέσα και έξω από τις φυλακές, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ, με τίτλο «Στα σύρματα». Σε σενάριο Χάρη Μαζαράκη και Νίκου Δημάκη και σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η ανατρεπτική ιστορία ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχιά, ο οποίος - ύστερα από μια οικονομική απάτη- καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκισης και οδηγείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ιβάν Σβιτάιλο, Bίκυ Παπαδοπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Πάνος Σταθακόπουλος, Τάσος Παλαντζίδης, Βασίλης Χαλακατεβάκης και πολλοί άλλοι. Ολοι στη … σειρά το γυρίζουν του χρόνου.

Παραδοσιακό κλείσιμο με κουίζ: Ποια μεσημεριανή ζώνη Σαββατοκύριακου ενεργοποιείται την επόμενη χρονιά;

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τον στρεπτόκοκκο - Η μετάδοση, τα συμπτώματα και η θεραπεία

Η Dream Team των Greeks - Οι Έλληνες που χτίζουν τα «Θαύματα του Κόσμου»

Βίντεο: Δείτε τη μάζα από τρίχες που αφαίρεσαν από το στομάχι της 14χρονης - Τι λέει η γιατρός που τη χειρούργησε

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr