ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Survivor All Star: Ο... στρατηγός Μπάρτζης έστειλε δύο Μπλε στον τάκο - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο... στρατηγός Μπάρτζης έστειλε δύο Μπλε στον τάκο - Δείτε βίντεο

Ο νέος γύρος κόντρας Βασάλου-Μαριαλένας, ο θιγμένος Σάκης, η «κατάρρευση» του Ηλία, ο αδιάφορος Νίκος και η μάχη για την 3η ασυλία

survivor_140623_xr
Άνω κάτω έκανε την ομάδα του ο Νίκος Μπάρτζης μετά την απόφαση του να αλλάξει τελευταία στιγμή την ψήφο του με σκοπό να «σπάσει» τις δύο υποομάδες των Μπλε και να αποκτήσει... στρατηγικό πλεονέκτημα. Ο 28χρονος αγρότης που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση κατάφερε να στείλει στον τάκο του Survivor All Star δύο συμπαίκτες τους και συγκεκριμένα τη Στέλλα Ανδρεάδου και τον Ηλία Μπόγδανο με το καρέ των υποψήφιων προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να συμπληρώνει η «κόκκινη» Μελίνα Μεταξά.

Το επεισόδιο της Τρίτης (13/6) ξεκίνησε όχι με τις αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Μπάρτζη αλλά με τη συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος μετά το «μαύρισμα» στην κάλπη που έφαγε από την φίλη του την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχει σταματήσει να την προκαλεί για την αγωνιστική της πτώση.

«Διάθεση έχω, θα βρω και τη ψυχολογία σίγουρα και θα πάω να κάνω αυτό που είπε ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος, να φέρω κανά πόντο στην ομάδα γιατί μάλλον δεν προσφέρω εγώ πέντε μήνες, δεν έχω προσφέρει στην ομάδα μου νίκες και πόντους, οπότε θα πάω να κάνω ταπεινά αυτό που μου ζήτησε ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος, να τον χτυπήσω και στη μούρη, "Παρ' το", θα του πω. Μετά δεν ξέρω τι άλλο θα μου πει. Ο στόχος μου είναι να φέρω πόντους», δήλωσε η Μαριαλένα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbqkfo364dd)
Κλείσιμο


Στο νέο γύρο κόντρας που προσπάθησε να ξεκινήσει ο Κωνσταντίνος με την Μαριαλένα, βρήκε «τοίχο» από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ένιωσε θιγμένος που ο 33χρονος γυμναστής δημιουργεί εντάσεις και τον αποστόμωσε, δείχνοντας για πρώτη φορά την δυσαρέσκειά του.

«Σε παρακαλώ, είναι παίκτρια ψυχολογίας. Μην της χαλάς την ψυχολογία. Την έχεις δύο εβδομάδες που την πηγαίνεις τρένο. Τι κάνεις έτσι; Ότι εγώ της ρίχνω την ψυχολογία; Όλη την ώρα… Έχεις αλλάξει και παρέες. Τις ιδέες σου τις μεταφέρουν και οι… Ο Κωνσταντίνος μετά από μήνες μου δείχνει ότι δεν έχει μάθει ποια είναι η Μαριαλένα. Όταν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της κι ότι είναι αυτή που θέλει, δεν της αρέσει να της κάνουν πλάκα για αυτό το πράγμα.

Ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Αν ένας φίλος σε αγαπά πραγματικά, δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και να σε δει να κλαις. Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία. Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.» είπε εκνευρισμένος ο Σάκης Κατσούλης με την συμπεριφορά του Βασάλου προς την Μαριαλένα.

Η Μαριαλένα σημείωσε με δάκρυα στα μάτια: «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα… Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω»

«Μπορεί το χιούμορ μου να είναι κάπως επικριτικό, αλλά αν δεν με καταλαβαίνουν τα παιδιά μετά από έξι μήνες που τελειώνει το παιχνίδι… Λέω την αλήθεια, ενοχλεί και για να ενοχλεί θα ισχύει» ανέφερε ο Βασάλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbq8xdhvfyh)


Ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά είναι και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας μίλησε για το ενδεχόμενο να βρίσκεται στον τελικό και θυμήθηκε την προηγούμενη εμπειρία του, ενώ τόνισε πόσο δύσκολο είναι για αυτόν συναισθηματικά ο διαγωνισμός μετά από τόσους μήνες μακριά από την οικογένειά του.

«Μίλησε για το τέλος ο Γιώργος για πρώτη φορά, αυτό το πολυπόθητο τέλος. Με ρώτησε αν βλέπω τον εαυτό μου στο Γαλάτσι. Και του είπα ότι το έχω ξαναζήσει, και του είπα ότι "Ναι τον βλέπω και το θέλω"», ανέφερε αρχικά ο 31χρονος τραγουδιστής.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα πρώτα βήματα σε εκείνη την κερκίδα και ήταν η πρώτη μου επαφή με τον κόσμο μετά το παιχνίδι. Βλέπεις πρόσωπα, γνώριμα πρόσωπα, βλέπεις την οικογένειά σου που είναι εκεί για σένα, που σε έχουν πιστέψει μέχρι το τέλος και έχουν έρθει να σε δουν από κοντά μετά από τόσους μήνες που σε βλέπουν από το γυαλί», διηγήθηκε στη συνέχεια για την εμπειρία του από τον τελικό του διαγωνισμού που είχε ζήσει.

«Τους κάνω συνέχεια εικόνα και δεν θέλω να τους απογοητεύω. Μένει πολύ λίγο και δεν θέλω να πέφτω τώρα που είναι η τελική ευθεία αλλά το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω. Προσπαθώ πολύ να το παλέψω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν το έχω παρατήσει απλά είναι δύσκολο. Το μόνο που σκέφτομαι και μου δίνει πολλή δύναμη, είναι ότι έχει αποδειχτεί πολλές φορές στη ζωή μου ότι όταν είσαι χαμηλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσεις», είπε στο τέλος ο Ηλίας Μπόγδανος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbqh1s2bs01)


Στο στίβο μάχης για την 3η ασυλία το πρώτο σετ κρίθηκε στον πόντο με τον άχαστο Σάκη να φέρνει τη νίκη για τους Κόκκινους με 8-7 και το 1-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbqxcq8yyfl)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbr0raxa9m1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbs22rhrynt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbs3jhduz09)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbsc228k9n5)


Στο 2ο σετ οι Μπλε ανέβασαν την απόδοσή τους και απάντησαν με ένα 8-4 στέλνοντας τη «μάχη» σε μπαράζ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbsjwzgi2k9)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbsny49ay61)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbssh6te1pl)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbt2fqfeopt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbthr28m2yx)


Όταν όμως η αγώνας πάει σε best of εκεί για κάποιο λόγο οι Μπλε... εξαφανίζονται. Όπως και στην 2η ασυλία, έτσι και στην 3η οι Κόκκινοι με Βασάλο, Μαριαλένα και Σάκη έκαναν το 3-0 και χάρισαν την 2η σερί ασυλία στην ομάδα τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbtp8xevhah)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbtsxvrib9d)


Λίγο πριν οι ηττημένοι βρεθούν στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν τον παίκτη που θα έβγαζαν στον τάκο να συντροφεύσει τους Μελίνα Μεταξά και Νίκο Μπάρτζη, η Στέλλα Ανδρεάδου αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε μεγάλη ένταση στον πάγκο της ομάδας της με τον 28χρονο αγρότη και συμπαίκτη της να δείχνει αδιάφορος για όσα γινόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbu3xboz1cp)


Όταν ήρθε η ώρα της κάλπης ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να παίξει στρατηγικά και να αλλάξει την τελευταία στιγμή την ψήφο του με στόχο να σπάσει τις δύο υποομάδες των Μπλε, ψηφίζοντας τη Στελλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbu7fusi7j5)


Η ψήφος του Μπάρτζη είχε ως αποτέλεσμα στον τάκο να βγουν με ισοψηφία ο Ηλίας Μπόγδανος και η Στέλλα Ανδρεάδου και έτσι αυτή την εβδομάδα να έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbues4dgtz5)


Ηλίας και Στέλλα πήραν ψύχραιμα την υποψηφιότητα τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbuhcjgrh5l)


Ωστόσο η απόφασή του 28χρονου αγρότη και τα όσα ανέφερε για την ψήφο που έριξε έφερε ένταση στην Μπλε ομάδα, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει στο συμβούλιο ότι εφόσον όλοι κινούνται στρατηγικά και οδεύουν προς το ατομικό παιχνίδι, αποφάσισε να αλλάξει την ψήφο του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbukksb3s5t)


Οι Κόκκινοι οι οποίοι είχαν μείνει μα ανοιχτό το στόμα από τα όσα είδαν να διαδραματίζονται μπροστά τους στο συμβούλιο, με τους Βασάλο και Μελίνα να θεωρούν πως σωστά έπραξε ο Μπάρτζης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbuun0nmrgx)




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2024, στα 950 ευρώ στο τέλος τετραετίας

Δημοσκόπηση Marc: Το 43,8% θέλει αυτοδυναμία της ΝΔ, στις 20,3 μονάδες η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ

Κύκλωμα εκβιαστών στα Νότια Προάστια: Οι «φουσκωτοί», χτυπούσαν και απειλούσαν τα θύματά τους

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης