Τριτ Γουίλιαμς: «Τον είδα να πετάει στον αέρα» - Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το θανατηφόρο τροχαίο για τον ηθοποιό

35 ετών ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον παρέσυρε - Το «αντίο» της κόρης του 71χρονου ηθοποιού

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς όταν ένα αυτοκίνητο «έκοψε» τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε, επιχειρώντας να κάνει στροφή για να μπει σε ένα πάρκινγκ στο Βερμόντ.

«Είδα τον Τριτ να πετάει στον αέρα» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνοντας ότι ο 71χρονος ηθοποιός φορούσε κράνος. «Οι ρόδες της μηχανής του ακόμα γύριζαν» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα ο Γουίλιαμς αρχικά είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε στους διασώστες πριν τελικά να υποκύψει στα τραύματά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο Τριτ Γουίλιαμς


Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο είναι, σύμφωνα με την Daily Mail ο 35χρονος Ράιαν Κος ο οποίος παρέσυρε την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Τριτ Γουίλιαμς όταν έστριψε αριστερά για να μπει σε πάρκινγκ.

Ο Κος τραυματίστηκε ελαφρά από το τροχαίο και δεν συνελήφθη. Σύμφωνα με αστυνομικες πηγές ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών.

Κατά τραγική σύμπτωση ο Κος εργαζόταν σε θέατρο στο οποίο ο Γουίλιαμς είχε παίξει το 2017 στην παράσταση American Buffalo.

Ο 35χρονος Ράιαν Κος


Το αντίο της κόρης του Γουίλιαμς

Ο Τριτ Γουίλιαμς είχε δύο παιδιά με την κόρη του Έλι να τον αποχαιρετά με ανάρτησή της στο Instagram.

«Πρόκειται για έναν πόνο που δεν έχω νιώσει ποτέ. Είμαι συντετριμμένη. Σας ευχαριστώ όλους όσοι στείλατε μηνύματα και βάλατε στις καρδιές σας την οικογένειά μου γι' αυτό το τραγικό περιστατικό» έγραψε η κόρη του 71χρονου ηθοποιού.




Ειδήσεις σήμερα:

Τελικός MasterChef: Μεγάλη νικήτρια η Μαρία Μπέη - Δείτε βίντεο

Μαρτυρίες για 100 παιδιά στα αμπάρια του αλιευτικού - Με φωτογραφίες ψάχνουν τους δικούς τους ανθρώπους

Φρίκη στο Χάρβαρντ: Ο διευθυντής του νεκροτομείου της σχολής ιατρικής πουλούσε ανθρώπινα όργανα και λείψανα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr