FUBAR: Ανανεώθηκε για 2η σεζόν

Η επιτυχημένη σειρά δράσης έκανε πρεμιέρα στο Netflix μόλις τον περασμένο μήνα

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με την κωμική σειρά δράσης «FUBAR», η οποία είχε ένα καστ όλων αστέρων, μια συναρπαστική πλοκή και δράση. Τώρα, οι θαυμαστές του FUBAR, θα χαρούν να μάθουν ότι η επιτυχημένη σειρά θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν. Το Netflix ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς στην τρέχουσα εκδήλωση «TUDUM» στη Βραζιλία.


Η σειρά ακολουθεί τον εμβληματικό σταρ δράσης καθώς αναλαμβάνει το ρόλο του Λουκ Μπρέννερ, ενός πράκτορα της CIA, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η κόρη του, Έμμα, εργάζεται επίσης για την Υπηρεσία. Το δίδυμο έρχεται στη συνέχεια να συνειδητοποιήσει ότι δυστυχώς δεν γνωρίζονται καθόλου. Παρά το γεγονός ότι ο Λουκ του Σβαρτσενέγκερ είναι έτοιμος να αποσυρθεί, οι δυο τους συνεργάζονται για να σταματήσουν έναν επικίνδυνο έμπορο όπλων, τον Μπόρο. Στην πορεία, βρίσκουν κοινό έδαφος και αποκαθιστούν τη σχέση τους. Εκτός από τον Σβαρτσενέγκερ, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης η Μόνικα Μπάρμπαρο ως Έμμακαι ο Γκαμπριέλ Λούνα ως Μπόρο.

Πέρα από τη δράση που παρείχε η σειρά, το FUBAR κέρδισε τους οπαδούς χάρη στο δυναμικό δίδυμο πατέρα-κόρης, τη χημεία των ηθοποιών και τη διασκεδαστική υπόθεση, σύμφωνα με την κριτική του «Collider». Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σειρά κυριάρχησε στο Top 10 του Netflix κατά την κυκλοφορία της, εκθρονίζοντας ακόμη και τη σειρά, «Queen Charlotte: A Bridgerton Story».

Ειδήσεις σήμερα

Κως: Χωρίς SIM το κινητό της Αναστάζια - Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της 27χρονης

Λευκάδα: Σε σοκ ο τουρίστας που έσωσε τη γυναίκα του 50χρονου που πνίγηκε στο Κάθισμα

Ορεστιάδα: Προσήγαγαν Επιλοχία του Στρατού για βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr