Με αφορμή την επίδειξη μόδας που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου, ο Άγγελος Μπράτης έκανε μερικές δηλώσεις, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσω της εκπομπής «Happy Day», ο σχεδιαστής είπε αρχικά: «Είμαι πάντα ερωτευμένος. Δεν έχω άλλον τρόπο, μόνο αυτόν ξέρω. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι ζωντανός και πραγματικά το χαίρομαι κάθε μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cti2ndxpcccp)
Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, ο ίδιος απάντησε: «Σε σχέση με τον εαυτό μου, πολύ καλή. Πραγματικά είναι η καλύτερη σχέση που έχω με τον εαυτό μου ποτέ».
«Πολλές φορές έχω σκεφτεί να τα παρατήσω για οικονομικούς λόγους. Η προβολή σίγουρα με βοήθησε γιατί στην Ελλάδα δεν με ήξερε ο κόσμος. Στο Μιλάνο που ζούσα με ήξεραν όλοι στη μόδα. Εδώ όταν ήρθα, έπρεπε να επανασυστηθώ, γιατί έλειπε 16 χρόνια από την Ελλάδα» είπε τέλος, ο Άγγελος Μπράτης.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.