Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επισκέφτηκε την αδερφή της την οποία πέρυσι αποκαλούσε «απόβρασμα»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επισκέφτηκε την αδερφή της την οποία πέρυσι αποκαλούσε «απόβρασμα»

Tην κατηγορούσε ότι προσπαθούσε να πλουτίσει εις βάρος της 

spiers_aderfi8
Η σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την οικογένειά της είναι λίγο πολύ γνωστή, για τις αλληλοκατηγορίες που εκτοξεύει ο ένας στον άλλο δημόσια.

Η αδερφή της ποπ σταρ, Τζέιμι Λιν Σπίαρς δεν έχει μπει λίγες φορές στο στόχαστρο. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς την έχει αποκαλέσει στα social media «απόβρασμα που προσπαθεί να βγάλει λεφτά εις βάρος της», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που της έχει αποδώσει ευθύνες για την 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία της.

Σε μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, ωστόσο, η Σπίαρς αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε την αδερφή της στα γυρίσματα της ταινίας «Zoey 102», όπου η Τζέιμι Λιν πρωταγωνιστεί.
zoeyparamount3

Η επίσκεψη έρχεται μετά από μια πολυετή διαμάχη μεταξύ των αδελφών, η οποία φάνηκε να έχει επιβαρύνει τη σχέση τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram το βράδυ της Τρίτης, άφησε να εννοηθεί μια πιθανή συμφιλίωση, υποδηλώνοντας ότι οι οικογενειακοί δεσμοί έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται.

Κλείσιμο

Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Ειδικότερα, ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια και τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι σε ένα  σκάφος. Η Σπίαρς φορά ένα φούξια μαγιό και χορεύει στον Ασγκάρι.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε:

«Ήταν ωραία που επισκέφτηκα την αδελφή μου στο πλατό την περασμένη εβδομάδα! Μου έλειψε τόσο πολύ! Τα καλά κορίτσια μένουν στο σπίτι αλλά είναι τόσο ωραίο να επισκέπτεσαι την οικογένεια! Αυτές είναι οι πρώτες διακοπές μας μετά από ένα χρόνο».

Δείτε την ανάρτησή της


Η σφοδρή επίθεση της Σπίαρς στην αδερφή της

Τον Ιανουράριο του 2022, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της, «Things I Should Have Said», η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία, αφού αναφέρεται στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την υπόθεση της κηδεμονίας της, η οποία είναι πλέον, παγκοσμίως γνωστή.

Ενοχλημένη από την στάση της Τζέιμι Λιν και τις «ψευδείς κατ' αυτήν» δηλώσεις της για την ζωή της, η Μπρίτνεϊ της επιτέθηκε ξανά δημόσια μέσω των social media κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να επωφεληθεί με κάθε τρόπο από την επώδυνη ιστορία της.
britney-sister-arthro

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την μικρότερη αδερφή της, αποκαλώντας την «απόβρασμα».

Συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της αδερφής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτό έγραψε: «Εθνικό best seller; Χαχα! Η χρονική στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο σου ήταν απίστευτη Τζέιμι Λιν... Ειδικά γνωρίζοντας ότι όλος ο κόσμος δεν είχε ιδέα τι πραγματικά μου έκαναν!!!! Ολόκληρη η οικογένειά μου, συμπεριλαμβανομένου και εσένα λέει ότι "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ"…. Βλακείες!!! Αλλά αυτό που λένε αυτές οι γυναίκες εδώ είναι αρκετά ξεκάθαρο!!!! Είμαι λίγο σοκαρισμένη που οι περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτές τις αληθινές αδερφές ψυχές δεν το λένε έτσι όπως είναι!!! Συγχαρητήρια για το best seller… Δεν εκπλήσσομαι καθόλου!!! Το νεύρο σου ήταν να πουλήσεις ένα βιβλίο και να λες βλακείες και ψέματα όπως είπες ψέματα για την Αλέξα Νίκολας!!!! Μακάρι να έκανες ένα τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ώστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να δουν ότι λες ψέματα για 'μένα!! Μακάρι ο παντοδύναμος Κύριος να μπορούσε να κατέβει και να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι λες ψέματα και βγάζεις χρήματα από εμένα!!!! Είσαι ένα αποβράσμα, Τζέιμι Λιν».

Η δημοσίευση της Σπίαρς έχει αφαιρεθεί από το προφίλ της.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης