Choi Sung-bong: Αυτοκτόνησε στα 33 ο σταρ της K-Pop

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε πει ψέματα ότι νοσεί από καρκίνο στο παρελθόν, ώστε να λάβει χρηματικές δωρεές από θαυμαστές

Θλίψη σκορπίστηκε για άλλη μια φορά στην K-Pop μουσική σκηνή, καθώς ο σταρ Choi Sung-bong αυτοκτόνησε στα 33 του χρόνια. Ο διάσημος τραγουδιστής εντοπίστηκε από την αστυνομία στο σπίτι του στην περιοχή Yeoksam-dong της Σεούλ στις 9:41 π.μ., την Τρίτη.

Ο Sung-bong έγινε διάσημος στον διαγωνισμό «Korea’s Got Talent» το 2011, όταν κέρδισε τη δεύτερη θέση, πριν υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία «Bong Bong».

Δύο χρόνια πριν είχε αποκαλυφθεί ότι έλεγε ψέματα ότι νοσούσε από καρκίνο για να λαμβάνει χρηματικές δωρεές από τους θαυμαστές του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο.

Πριν από τον θάνατό του, άφησε ένα μήνυμα στο κανάλι του στο YouTube - το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο - όπου δήλωσε: «Γεια σας, είμαι ο Choi Sung Bong. Ο λόγος που το γράφω αυτό είναι για να στείλω ένα γράμμα στους θαυμαστές μου για τελευταία φορά στη ζωή μου. Αν είστε σε θέση να το δείτε αυτό, σημαίνει ότι είμαι ήδη νεκρός».

Και πρόσθεσε: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όσους υπέφεραν εξαιτίας της ανοησίας μου. Λυπάμαι. Επέστρεψα όλες τις δωρεές που μου δόθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα, θέλω να ξεπληρώσω τις αμαρτίες μου με τη ζωή μου».

«Νομίζω ότι άντεξα αρκετά. Ξεχάστε με. Και ελπίζω ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του. Αντίο», σημείωσε στο τέλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανός έβαλε στη σειρά τους 3 γιους του και τους εκτέλεσε - Καρέ καρέ η σύλληψη

Από το 2018 γνώριζαν για «ακραίους κινδύνους» στο υποβρύχιο που χάθηκε - Η μήνυση-φωτιά για την OceanGate

«Με απειλεί, με δέρνει και λέει στο παιδί μας πως θα με σκοτώσει», καταγγέλλει 40χρονη από την Πάτρα τον πρώην σύζυγό της  


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr