A$AP Rocky: Αποκάλεσε την Ριάνα «σύζυγό» του

Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, ο ράπερ φρόντισε να φωνάξει στη σύντροφό του που βρισκόταν στο κοινό και να της αφιερώσει ένα τραγούδι

Μια μέρα μετά την κοινή εμφάνισή στην επίδειξη μόδας της Louis Vuitton, ο A$AP Rocky αποκάλεσε τη Ριάνα «σύζυγό» του εν μέσω της εμφάνισής του στην εκδήλωση του Spotify, «Beach at Cannes Lions» στις 21 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του ράπερ, ο 34χρονος A$AP Rocky φρόντισε να φωνάξει στη σύντροφό και μητέρα του γιου τους, που βρισκόταν στο πλήθος.
Αποκάλεσε την έγκυο τραγουδίστρια «σύζυγό» του και της αφιέρωσε το τραγούδι του «Sundress».

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στην όμορφη γυναίκα μου στο κτίριο!», φώναξε ο διάσημος ράπερ, όπως φαίνεται και από το βίντεο.

Ενώ βρισκόταν στο κοινό, η Ριάνα φορούσε ένα μαύρο διαφανές φόρεμα και ένα μπικίνι με παγιέτες από κάτω. Επίσης εθεάθη να κουνιέται στον ρυθμό της μουσικής και να κουνάει το κεφάλι της πάνω - κάτω.
Αμέσως μετά το βίντεο της Ριάνα και του A$AP Rocky στο διαδίκτυο, πολλοί από τους θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν και να δείξουν τη λατρεία τους στη σούπερ σταρ.

«Είναι τόσο όμορφη θεέ μου!», έγραψαν ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Είναι πάντα όμορφη». Ενώ, και τον A$AP Rocky σχολίασε κάποιος στο twitter λέγοντας ότι είναι «τόσο ωραίος».
Η έξοδος της Ριάνα στη συναυλία του συντρόφου της, ήταν μόλις μία ημέρα μετά το σόου της Louis Vuitton, στο οποίο το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα με τα ασορτί denim ρούχα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Τους σκοτώνει όλους»: Η ανατριχιαστική κλήση στην Άμεση Δράση για τον πατέρα που εκτέλεσε τους 3 γιους του


Νέος συναγερμός στον Έβρο - Περίπου 130 μετανάστες εντοπίστηκαν σε νησίδα

42χρονος Αλβανός απειλούσε ότι θα σκοτώσει το μωρό της συντρόφου του στα Μάλια επειδή έκλαιγε
----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr