Αμάλ Κλούνεϊ: Με χρυσή ολόσωμη φόρμα σε συνέδριο - Δείτε τις φωτογραφίες

Στη Μαδρίτη βρέθηκε η διάσημη δικηγόρος όπου μίλησε για τον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής

Η Αμάλ Κλούνεϊ εκτός από διάσημη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει καθιερωθεί και στον κόσμο της μόδας με το στυλ της.

Συγκεκριμένα, η Κλούνεϊ βρέθηκε χθες στη Μαδρίτη για να μιλήσει στη σκηνή του «We Choose Earth Tour», ένα συνέδριο στο οποίο συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια.
Η 45χρονη σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ επέλεξε αυτή τη φορά μια ολόσωμη χρυσή φόρμα, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω της. Η Κλούνεϊ συνόδευσε την ολόχρυση ολόσωμη φόρμα με τον έναν ώμο έξω, με διαφανείς γόβες στιλέτο με χρυσό τακούνι και μύτη.

Στο συνέδριο «We Choose Earth Tour» για τον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της βιωσιμότητας, η διάσημη δικηγόρος απέδειξε για άλλη μία φορά την αφοσίωση και το πάθος της υπέρ του περιβάλλοντος.

Κατά την ομιλία της η υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του γονέα, όσο και στον επαγγελματικό της ρόλο, αυτό του δικηγόρου.

«Ως μητέρα 6χρονων διδύμων, είμαι ευγνώμων σε τόσο πολλούς ανθρώπους που έχουν αποστολή τους να δημιουργήσουν έναν ασφαλέστερο και υγιέστερο πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές. Ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η αποστολή μου είναι παρόμοια: σε τι είδους Γη θέλουμε να ζούμε και πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους που κατοικούν στον πλανήτη μας; Αυτοί οι στόχοι είναι αλληλένδετοι», δήλωσε η Κλούνεϊ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της συζήτησε, επίσης, για τον ρόλο της ως καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο του Κολούμπια, μια θέση που της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται κοντά στις νέες γενιές.

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε στην άκρη και να αφήσουμε τους νέους να δείξουν τον δρόμο. Οι νέοι άνθρωποι είναι πιο ενημερωμένοι, πιο εμπλεκόμενοι και βλέπουν τους εαυτούς τους ως φορείς της αλλαγής. Νομίζω πως είναι δραστήριοι, και αν μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια και το ταλέντο του νεότερου πληθυσμού, ελπίζω ότι θα δούμε πρόοδο», σχολίασε η διάσημη δικηγόρος.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGES

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλίδα ανακάλυψε ότι την είχαν βιάσει 83 άνδρες - Τη νάρκωνε ο σύζυγός της και τους καλούσε σπίτι

Σε μισογκρεμισμένο σπίτι δολοφόνησαν την Αναστάζια - Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός

Η στιγμή που σκάει δακρυγόνο στο Waterboom και προκαλεί χάος - Δείτε βίντεο


----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr