Εύη Δρούτσα: «Έφτασα σε σημείο να μην έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

«Δεν ζητούσα λεφτά για να γράψω ένα τραγούδι» αναφέρει

H Εύη Δρούτσα έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην μακροχρόνια καλλιτεχνική της διαδρομή και τις οικονομικές απολαβές της.

Η γνωστή στιχουργός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι ανέφερε αρχικά: «Δεν έχω βγάλει λεφτά από τα τραγούδια μου. Δεν ζητούσα λεφτά για να γράψω ένα τραγούδι. Ας μη γυρίσουμε όμως, στο κομμάτι της αχαριστίας».

«Τώρα υπάρχουν άνθρωποι, όπως η Έλενα Γκρέκου, που πριν δει το τραγούδι, μου έφερε τα χρήματα. Ο Τριαντάφυλλος μου λέει "θα κάνω μια συναυλία για σένα". Και μόνο που το είπε... Επίσης, ο Πασχάλης Τερζής με είχε φωνάξει Χριστούγεννα στο μαγαζί και μου έδωσε έναν φάκελο με λεφτά», συμπλήρωσε.


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, είχε μείνει χωρίς χρήματα για πολύ καιρό, ενώ μεγάλωνε το παιδί της. «Έφτασα σε σημείο να μην έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη και καθόμουν και κοιτούσα. Τι μπορείς να κάνεις; Όταν πρέπει να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνη σου, να έχεις μαζί την αδελφή σου που δούλευε πάρα πολύ, πως θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα; Τότε, υπήρχε το καλό πως υπήρχε η IP κι αυτό που λένε "μας έκλεβαν", αλλά "πάρτε τώρα λεφτά», εξηγεί.

«Τότε μας έκλεβαν, αλλά σήμερα ποιος είναι που δεν κλέβει; Ευτυχώς, που κάναμε την εταιρεία για τα δικαιώματα», συμπλήρωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλίδα ανακάλυψε ότι την είχαν βιάσει 83 άνδρες - Τη νάρκωνε ο σύζυγός της και τους καλούσε σπίτι

Σε μισογκρεμισμένο σπίτι δολοφόνησαν την Αναστάζια - Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός

Η στιγμή που σκάει δακρυγόνο στο Waterboom και προκαλεί χάος - Δείτε βίντεο


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr