Survivor All Star - Σταυρούλα Χρυσαειδή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μας λείπει ήδη η παρέα του»

Survivor All Star - Σταυρούλα Χρυσαειδή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μας λείπει ήδη η παρέα του»

«Κανείς μας δεν το πίστεψε, όλοι θεωρούσαμε ότι μας κάνει πλάκα ο Γιώργος» ανέφερε για τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί ο Βασάλος

survivor-all-star__88_
Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star φαίνεται πως ξάφνιασε πολλούς παίκτες, καθώς θεωρούταν μεγάλο φαβορί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποιοι από αυτούς στενοχωρήθηκαν, αφού ο συγκεκριμένος ήταν η «ψυχή της παρέας», κάνοντας συνεχώς αστεία και ανεβάζοντας τη διάθεση των άλλων. Ανάμεσα σε εκείνους που λυπήθηκαν με την αποχώρησή του ήταν και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Σταυρούλα δήλωσε: «Υποψήφιοι ήμασταν ο Νίκος, ο Κωνσταντίνος κι εγώ. Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος, ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όταν άκουσε το όνομα του, δεν το πίστεψε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctmrpji2x24x)
Κλείσιμο

«Κανείς μας δεν το πίστεψε, όλοι θεωρούσαμε ότι μας κάνει πλάκα ο Γιώργος. Κι όλα τα άλλα παιδιά που ψήφισαν εμένα, θεωρούσαν ότι θα φύγω εγώ, οπότε έμειναν άφωνοι κι αυτοί. Σίγουρα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την αποχώρησή του και για την αντίδρασή του. Ήξερα πόσο ήθελε να φτάσει πιο μακριά, οπότε σίγουρα είναι κάτι πολύ λυπηρό και κάτι που σχολιάσαμε με τον Ηλία είναι ότι μας λείπει ήδη η παρέα του», συνέχισε. 

Αναφέρθηκε επίσης, στην ατάκα που είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος πριν φύγει, όταν ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε για νικητή του Survivor. «Ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως αυτός που θέλει να κερδίσει το παιχνίδι είναι ή ο Σάκης ή εγώ, οι καλύτεροι παίκτες δηλαδή, στο παιχνίδι. Έτσι είπε», δήλωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Κι ανέφερε συγκεκριμένα, ότι εγώ είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει ποτέ από το Survivor. Mε τιμά αυτό κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν θα το πουν πολλοί. Οπότε ήταν κάτι που πραγματικά με συγκίνησε κι ένιωσα πολύ όμορφα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctmrrc5ulpc9)



Ειδήσεις σήμερα:

Η λαβή με την οποία η 16χρονη Μαρία έσωσε το παιδί που πνιγόταν στη Χαλκιδική - «Όλοι μπορούν να το κάνουν»

Έληξε το θρίλερ σε Α' Αθήνας, Β' Πειραιά, ανατροπή στην Δυτική Αττική - Ποιοι μένουν εκτός Βουλής και ποιοι μπαίνουν σε αυτή

«Αγνοούμενοι» για 36 ώρες οι Πούτιν και Πριγκόζιν - Πληγωμένο το κύρος του Κρεμλίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης