Τέλος εποχής για Μουτσινά, προξενιά, Δράκοι και Προδότες στο τηλεμενού

Τέλος εποχής για Μουτσινά, προξενιά, Δράκοι και Προδότες στο τηλεμενού

Ησυχία δεν έχουμε και δεν θα βρούμε στην τηλεόραση…

TV_moutsinas
Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος τηλεοπτικός κύκλος. Αυτός που άνοιξε ο Νίκος Μουτσινάς στην μεσημεριανή ζώνη με μία εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Για την ακρίβεια στα μέτρα του χιούμορ του, του διαβολεμένου και ενίοτε υπαινικτικού χιούμορ του, της κριτικής προς πάσα κατεύθυνση, των αντιπαραθέσεων με τους ομοκάναλους και τους ανταγωνιστές και ενός stand up που μόνο εκείνος μπόρεσε να υπηρετήσει. Το «Καλό μεσημεράκι» ρίχνει αυλαία μετά από δική του επιθυμία. Κουράστηκε. Το ομολόγησε ουκ ολίγες φορές. Σχεδόν βασανιστικά το τελευταίο διάστημα. Δυσκολεύτηκε και ζορίστηκε. Η πανδημία τον άλλαξε όπως όλους μας. Του στέρησε περιεχόμενο και άλλαξε την φυσιογνωμία μιας εκπομπής με ισχυρό αποτύπωμα. Πολύ σοφά αποφάσισε αποχή από αυτό που τον καθιέρωσε.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αναμφισβήτητα ταλαντούχος. Αυτό επιβεβαιώνει και η απόφασή του να αποχωρήσει. Ο,τι όμως εξαντλείται, καλό είναι να ξεκουράζεται. Από εμάς μία «χρυσή τηλεόραση». Μεγάλη και ατόφια. Και ευχές για γρήγορη επιστροφή.
moutsinas_dileseis_xr__2_

Σε συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο των «Προδοτών» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη βρίσκεται ο ΑΝΤ1. Σωστή απόφαση καθώς ο χειμώνας μάλλον του πάει καλύτερα. Μαζί φυσικά και ο δεύτερος κύκλος του «Dragon’s Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη.
TANIMANIDIS
Κλείσιμο

Ο σταθμός ανακοίνωσε χθες και την τριετή ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και τις εκπομπές του. Τέτοια συμβόλαια δεν τα συναντάς πλέον στην τηλεόραση. Αντε δύο χρόνια το πολύ. Αρα κάτι σημαίνει η τριετία.

Η Ολγα Κοτλιδά είναι η νικήτρια του «My style Rocks». Δίκαια και πάντα σε σύγκριση με όσα είδαμε στην διάρκεια του παιχνιδιού μόδας, στο πλάι των κλαμάτων, των κακών αντιγραφών, των καβγάδων και μιας εξαιρετικής επιτροπής. Ο επόμενος κύκλος ετοιμάζεται και σύντομα οι νυν θα ξεχαστούν στα πρώτα δρασκελίσματα των επόμενων.
olga_mystyle_kotlida65_2

«Το προξενιό της Ιουλίας», μία σειρά εποχής που «συνομιλεί» με την ελληνική παράδοση, με φόντο την ελληνική επαρχία στην εκπνοή της δεκαετίας του ’50 ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Alpha. Στο επίκεντρο συναντάμε τη γυναίκα που η μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη «Το προξενιό της Ιουλίας».Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κρητικός, το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης, ενώ τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών. Αννα Μάσχα, Μελέτης Ηλίας, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Τελευταία εβδομάδα για τις περισσότερες εκπομπές η επόμενη. Ε, καιρός ήταν. Πόσο πια να τραβήξεις από τα μαλλιά όσα συμβαίνουν και αξία δεν έχουν. Οι εκπομπές δεν έχουν κλειδώσει ακόμη τα σχήματα του επόμενου χειμώνα και σίγουρα θα γίνουν πολλές ανατροπές την τελευταία στιγμή. Δεν το λέω τυχαία. Εχω μία βόμβα κατά νου, που άμα σκάσει….

Κουίζ και φεύγουμε γι απόψε. Εκείνος είναι πολύ επιτυχημένος. Όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη συνεργασία . Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για την συνέχεια, φόρεσε το καπελάκι του και ετοιμάζεται για «αντίο»



Ειδήσεις σήμερα:

Αλέξης Τσίπρας: Από τις μαθητικές καταλήψεις στα 90's στην πρωθυπουργία και την παραίτηση από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ρωσία: Ακόμη ένας θάνατος-μυστήριο στη Μόσχα - Σκοτώθηκε 28χρονη αντιπρόεδρος τράπεζας

Εύα Καϊλή: Πριν έρθω στην Ελλάδα, θέλω να έχω αθωωθεί ή να έχω γκρεμίσει το κατηγορητήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης