Σασμός: Ο Λευτέρης μαθαίνει από τη Θοδώρα πως σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας

Απόψε στις 21:00, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

Η Άσπα έχει καταρρεύσει ενώ ο Παύλος προβληματίζεται για το αν ο νεαρός αστυνομικός θα μοιραστεί τα όσα άκουσε. Ο Λευτέρης μαθαίνει από τη Θοδώρα πως σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Αντώνης προσπαθεί για τελευταία φορά να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Ντίνα για τον Βαγγέλη.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ, μιλώντας με τη Στέλλα, προσπαθούν να βρουν άμεσα λύση προκειμένου να συναινέσει ο Σταύρος ως προς το επίθετο του Πετράκη. Την ίδια ώρα η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Ξαξίρη και ο Λευτέρης υποψιάζεται πως η Ντίνα κάτι κρύβει σχετικά με αυτό. Η Αργυρώ ζητά από την Καλλιόπη να κάνει υπομονή για την ονοματοδοσία του παιδιού, εκείνη το δέχεται αλλά θέτει έναν όρο.

Δείτε το trailer:

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Το ρίσκο του Σάκη... έστειλε στο σπίτι της τη Σταυρούλα - Δείτε βίντεο

O ΣΥΡΙΖΑ στην μετά Τσίπρα εποχή: Ο οδικός χάρτης, το μορατόριουμ και οι διάδοχοι

Πόσο πρέπει να ανησυχούμε για την ασπαρτάμη;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr