Μια έμμεση «συγγνώμη» στους Έλληνες εξέφρασε ο Ρόμπι Γουίλιαμς με story που ανήρτησε στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής μετά τις αιχμές για «κλέφτες» που άφησε κατά τη συναυλία του στη Μαλακάσα το βράδυ του Σαββάτου.
Στο story του ο Βρετανός τραγουδιστής αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τους «ζεστούς» και «γενναιόδωρους σε πνεύμα» θεατές επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά - όπως είχε κάνει και από σκηνής - το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα.
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς επέδειξε, επίσης, το κομπολόι με μπλε χάντρες που αγόρασε στη χώρα μας «για το κακό μάτι«.
Δείτε το βίντεο του Ρόμπι Γουίλιαμς
«Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμων, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ο θεός να σας έχει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπι Γουίλιαμς.
Όσοι έδωσαν το «παρών», είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και διάφορες αφηγήσεις από προσωπικά του βιώματα, καθώς με αφορμή τα 25 του χρόνια στο μουσικό στερέωμα, ο καλλιτέχνης «ανοίχτηκε» στο κοινό του.
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrkcp3hnpip)
Αλληλεπιδρώντας μάλιστα, μαζί του, προσπάθησε να κάνει χιούμορ σχετικά με τους Έλληνες θαυμαστές του, όμως δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε.
Συγκεκριμένα, το συμπέρασμα που βγήκε από τα λεγόμενά του ήταν ότι χαρακτήρισε τους Έλληνες «κλέφτες». «Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τα οπίσθιά μου, αλλά ήθελαν όλοι να κλέψουν τα στρας από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. "Μπορείς να το κρατήσεις το γιλέκο Ρόμπι, θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay"», ακούγεται να λέει σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου».
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας