Ο Κέβιν Φέντερλαϊν εξηγεί πως δεν πρόκειται να πιέσει τους γιους του να δουν χωρίς τη θέλησή τους, τη μητέρα τους, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πριν μετακομίσουν στη Χαβάη.
Σύμφωνα με το ΤΜΖ, τα αγόρια, ο 17χρονος δηλαδή Σον Πρέστον και ο 16χρονος Τζέιντεν Τζέιμς δεν είναι σίγουροι αν θα επισκεφτούν τη σταρ, πριν αλλάξουν μόνιμα στέγη.
Kevin Federline Won't Force His Sons To See Britney Spears Before Move to Hawaii - TMZ https://t.co/iBYf8UIrLF
— Alin Stan, Medium Blogger (@alinstan_cc) July 3, 2023
Mία πηγή από το περιβάλλον του Κέβιν Φέντερλαϊν, ισχυρίζεται στην Page Six πως ναι μεν ο πρώην χορευτής παροτρύνει τους γιους του να δουν τη μητέρα τους για να την αποχαιρετήσουν, όμως δεν πρόκειται να τους πιέσει.
Οι γιοι της ακόμα, δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Άλλωστε, λέγεται πως αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να μετακομίσουν με τον πατέρα τους μακριά της.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο έφηβοι προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να απομακρυνθούν από τη μητέρα τους και να βγουν από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση