Μπίλι Πόρτερ: Χώρισε από τον σύζυγό του Άνταμ Σμιθ μετά από 6 χρόνια γάμου

«Η απόφαση ήταν φιλική και αμοιβαία και ελήφθη μετά από πολλή σκέψη» δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού

Ο Μπίλι Πόρτερ και ο σύζυγός του Άνταμ Σμιθ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως αποκάλυψε το περιοδικό «PEOPLE».

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Μπίλι Πόρτερ και ο σύζυγός του Άνταμ Σμιθ πήραν τη θλιβερή απόφαση να τερματίσουν το γάμο τους μετά από έξι χρόνια», είπε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Σάιμον Χολς.

«Η απόφαση ήταν φιλική και αμοιβαία και ελήφθη μετά από πολλή σκέψη. Συνεχίζουν να αγαπούν και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον καθώς ξεκινούν το επόμενο κεφάλαιο», πρόσθεσε.

«Δεν θα υπάρξει κανένα περαιτέρω σχόλιο από τα δύο μέρη και θα ήταν ευπρόσδεκτο να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή».
Ο Πόρτερ και ο Σμιθ γνωρίστηκαν το 2009 σε ένα δείπνο. Χώρισαν αφού ήταν σε σχέση για περίπου έναν χρόνο, αλλά, πέντε χρόνια αργότερα, αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους. Παντρεύτηκαν στις 14 Ιανουαρίου 2017, δύο εβδομάδες μετά την πρόταση γάμου που έκανε ο Πόρτερ στο Λονδίνο στις 29 Δεκεμβρίου 2016.

Το 2017, ο Πόρτερ είχε δηλώσει στο PEOPLE γιατί ο γάμος ήταν σημαντικό ορόσημο για εκείνον.

«Μεγαλώσαμε και οι δύο σε νοικοκυριά όπου αυτό που είμαστε χαρακτηρίζεται "βδέλυγμα"», είχε δηλώσει. «Η σκέψη του γάμου, δεν υπήρχε κανένα πλαίσιο γι' αυτό - δεν υπήρχε κανένα όνειρο γι' αυτό, επειδή δεν υπήρχε πλαίσιο για να ονειρευτούμε- ήταν ανείπωτο και πολύ σαφές ότι η ιερότητα του γάμου δεν ήταν για εμάς».

«Έτσι, το να βλέπω ότι αυτό το πράγμα άλλαξε, το να βλέπω ότι η τάση άλλαξε, εξακολουθεί να μου κόβει την ανάσα- ακόμα προσπαθώ να βρω τις λέξεις για να το περιγράψω», είχε πει στη συνέχεια.

«Δεν πίστευα ότι το χρειαζόμουν. Ζούσα με την ιδέα ότι δεν ήταν για εμάς. Έτσι, όταν πήγαμε να πάρουμε την άδεια γάμου μας τις προάλλες, η πράξη αυτή ήταν τόσο ισχυρή με έναν τρόπο που μας έπιασε και τους δύο και απλά προσγείωσε εκείνη τη στιγμή», είχε αναφέρει.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καμμένος θυμήθηκε το 2015: Τι είπε για το δημοψήφισμα και τη 17ωρη διαπραγμάτευση του Τσίπρα - Δείτε βίντεο

Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει αυξήσεις στο Δημόσιο - Προς τα €840 ο εισαγωγικός μισθός

Survivor All Star: Η Στέλλα είπε «αντίο» πριν τα ημιτελικά και ο Σάκης... έκλεισε θέση στο Γαλάτσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr