Ελεονώρα Μελέτη: Η δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη - «Είχε στεναχωρηθεί με εμένα»

Ελεονώρα Μελέτη: Η δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη - «Είχε στεναχωρηθεί με εμένα»

«Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη, αν είπαμε κάτι που την προσέβαλε, αλλά δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων

eleonora-meleti__8_
Η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως κάτι που είχε σχολιάσει η ίδια φαίνεται πως ενόχλησε τη συνάδελφό της. Έτσι, θέλησε να της ζητήσει συγγνώμη.

«Εγώ θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα, γιατί είχα υποσχεθεί και δεσμευτεί ότι θα τα πούμε προσωπικά, παρόλα αυτά, με όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην προσωπική μου ζωή, δυστυχώς το αμέλησα και ξεχάστηκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Την περασμένη φορά που είχαμε παίξει ένα θέμα με την Αντελίνα και τον Χάρη, βασιζόμενοι στις δηλώσεις που έκανε ο Χάρης που περίπου ήταν στο ίδιο πλαίσιο με τις χθεσινές, η Αντελίνα είχε στενοχωρηθεί με εμένα. Παρ'όλο που δεν είχα πει κάτι κακό, ξέρετε ότι δεν λέω κάτι κακό για τους ανθρώπους τους οποίους σχολιάζουμε, με πολύ χιούμορ και με πολύ ωραία και γλυκιά διάθεση, είχα σχολιάσει αυτά που είχε ο Χάρης, παρόλα αυτά μου είχε στείλει ένα μεγάλο, έντονα συγκινησιακό μήνυμα και προσωπικά θέλω να της ζητήσω συγγνώμη, αν είπαμε κάτι που την προσέβαλε, αλλά δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctvp4znyrhop)

Κλείσιμο
Τέλος, ανέφερε: «Ουσιαστικά, σχολιάσαμε πράγματα που για ακόμα μία φορά θέτει στο τραπέζι ο Χάρης Βαρθακούρης. Για αυτό, θέλω να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πούμε. Και θα χρησιμοποιήσω αυτό που είχε πει η Αντελίνα για εμάς ότι "δεν ξέρετε, δεν είσαστε μέσα στο σπίτι μου για να ξέρετε τι γίνεται"».



Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται ο καβγάς Γουεμπανιάμα-Σπίαρς για το χαστούκι: «Με άρπαξε από πίσω» - «Ζήτα μου συγγνώμη»

Βγαίνουν από την ντουλάπα οι σκελετοί της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - «Αποκαλύψεις» από τον Πάνο Καμμένο

Καταγγελία ότι ο 80χρονος αμαξάς μαστίγωνε το άλογο πριν το ζώο να ξεψυχήσει στην Κέρκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης