Νωρίτερα τον Ιούνιο, ο Τζορτζ Κλούνεϊ εθεάθη στη Μύκονο, με αφορμή μία εκδήλωση, στην οποία ήταν καλεσμένος.
Μπορεί ο Χολιγουντιανός σταρ να έμεινε στο νησί μόνο για μία μέρα, αλλά οι φωτογραφίες του από την παραμονή του στην Ελλάδα δεν είναι λίγες.
Ο Κλούνεϊ παραβρέθηκε στο event, γευμάτισε σε εστιατόριο της Μυκόνου και απόλαυσε το ποτό του σε γνωστό beachbar. Για την εμφάνισή του επέλεξε ενα γκρι κοστούμι με λευκό πουκάμισο.
Δείτε τις φωτογραφίες
Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
Το 24ωρο του Κλούνεϊ στη Μύκονο
Το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουνίου, ένα μαύρο SUV περνάει λίγο μετά τις δυο την είσοδο του Santa Marina στον Ορνό, προερχόμενο από το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Στη ρεσεψιόν επικρατεί ένας αναβρασμός αφού ο υψηλός καλεσμένος που περιμένουν δεν είναι άλλος από τον σταρ του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος έμεινε τελικά στο νησί μόνο μια μέρα και κάτι ώρες.
Η κράτηση δεν ήταν στο όνομα του, αλλά χρησιμοποιήθηκε ψευδώνυμο, ενώ όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που επιστρατεύθηκαν για τη φιλοξενία του, υπέγραψαν συμφωνητικό εχεμύθειας.
Ο διάσημος ηθοποιός που φέρεται να διέμεινε σε μια από τις εννιά βίλες του resort, αφού τακτοποιήθηκε κατέβηκε το μεσημέρι για να γευματίσει στο Buddha Bar, το διάσημο εστιατόριο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια μέσα στο ξενοδοχείο.
Τον συνόδευε ένας φίλος του και παρά το γεγονός ότι κάθισαν σε σημείο που τους έβλεπαν όλοι κανείς από τους πελάτες δεν ενόχλησε τους δύο άνδρες που έφαγαν και χαλάρωσαν λίγες ώρες πριν από το πάρτι στη Λια, την παραλία που επέλεξε η Omega για να να λανσάρει τη νέα σειρά ρολογιών της, με διακόσιους καλεσμένους απ’ όλο τον κόσμο, κυρίως δημοσιογράφους μεγάλων περιοδικών και influencers του χώρου.
Η Λια δεν θύμιζε σε τίποτε την χαλαρή παραλία, αφού είχαν αφαιρεθεί όλες οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες, ενώ χιλιάδες λαμπιόνια είχαν τοποθετηθεί στην άμμο. Ο Κλούνεϊπου είναι εδώ και χρόνια ambassador της γνωστής εταιρίας ρολογιών προσήλθε στην ώρα του, ντυμένος με μπλε κουστούμι και λευκό πουκάμισο. Κουβέντιασε με αρκετούς από τους καλεσμένους, ενώ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δήμαρχο Μύκονου, έναν από τους λίγους Έλληνες που είχαν την τύχη να λάβουν πρόσκληση για το πάρτι.
Μετά από ένα χαλαρό κοκτέιλ στην άμμο, όπου υπήρχε ειδική κατασκευή, οι καλεσμένοι πέρασαν στο εστιατόριο Liasti, το οποίο είχε διακοσμηθεί ειδικά για την βραδιά. Εκεί απόλαυσαν το μενού που είχε ετοιμάσει ο ταλαντούχος και πολυπράγμων Τάσος Μαντής, ενώ στη σύντομη ομιλία του ο CEO της Omega Ρεϊνάλντ Έσλιμαν, εξήρε την ομορφιά της Μυκόνου και εξήγησε γιατί επιλέχθηκε το νησί των ανέμων για το event.
Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό event:
Κλείσιμο
O κτηματομεσίτης Γιάννης Ρεβύθης με τον γιο του Αλέξανδρο
Χαμογελαστός, λαμπερός και ευδιάθετος ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Αιθέριες υπάρξεις βρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι στην παραλία της Λιας
Το δείπνο δόθηκε στο εστιατόριο Liasti, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά
Χιλιάδες λαμπιόνια είχαν τοποθετηθεί στην παραλία και το θέαμα ήταν μοναδικό
Πολύ όμορφος και ξεχωριστός ο χώρος που πραγματοποιήθηκε το κοσμικό γεγονός
Πολύ χαλαρός ο Τζορτζ Κλούνεϊ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς
Ο ηθοποιός συνομιλεί με τους καλεσμένους
Μετά το τέλος της βραδιάς, ο Κλούνεϊ επέστρεψε στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί αφού η αναχώρηση του ήταν προγραμματισμένη για την επομένη.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.