Ζέιν Μάλικ για την αποχώρηση από τους One Direction: «Βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον»

Ζέιν Μάλικ για την αποχώρηση από τους One Direction: «Βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον»

«Υπήρχαν προφανώς υποβόσκοντα ζητήματα και στις φιλίες μας» δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής

zayn_malik__1_
Το πρώην μέλος των «One Direction», Ζέιν Μάλικ, μίλησε για τους λόγους που έφυγε από το συγκρότημα, αλλά και για το περιστατικό με τη Γιολάντα Χαντίντ, τη μητέρα της πρώην συντρόφου του, Τζίτζι Χαντίντ.

Ο Μάλικ δήλωσε ότι συνειδητοποίησε ότι ο κοινός χρόνος του συγκροτήματος έφτανε στο τέλος του όταν οι συνάδελφοί του αρνήθηκαν να υπογράψουν νέα συμβόλαια.

«Ήξερα ότι κάτι συνέβαινε, οπότε απλά προηγήθηκα», δήλωσε. «Έλεγα: "Θα φύγω από εδώ, νομίζω ότι αυτό έχει τελειώσει"».

Ο Βρετανός τραγουδιστής μιλούσε στην Άλεξ Κούπερ στο podcast «Call Her Daddy» πριν από την κυκλοφορία του comeback τραγουδιού του «Love Like This», σηματοδοτώντας την πρώτη του συνέντευξη μετά από έξι χρόνια.

Κλείσιμο
«Ήθελα εντελώς εγωιστικά να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θα έφτιαχνε τον δικό του δίσκο. Αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, έλεγα: "Θα βιαστώ να το κάνω"», ανέφερε ο Μάλικ.

«Είμαι ένας παθητικός τύπος, αλλά όταν πρόκειται για τη μουσική μου και τη δουλειά μου, το αντιμετωπίζω σοβαρά και είμαι ανταγωνιστικός, οπότε ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα πήγαινε να κάνει το δικό του πράγμα. Αυτός ήταν ο λόγος», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ο Μάλικ εγκατέλειψε τους «One Direction» κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους το 2015, επικαλούμενος ως αιτία το άγχος.
«Υπήρχαν προφανώς υποβόσκοντα ζητήματα και στις φιλίες μας. Είχαμε βαρεθεί ο ένας τον άλλον, αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής», συμπλήρωσε ο Μάλικ.

«Ήμασταν κοντά... είχαμε κάνει τρελά πράγματα μαζί που κανείς άλλος στον κόσμο δεν θα καταλάβει ποτέ και τώρα το βλέπω πολύ πιο όμορφα», είπε ο τραγουδιστής.

«Υπήρξαν σπουδαίες εμπειρίες, πέρασα υπέροχες στιγμές μαζί τους, αλλά είχαμε απλά ολοκληρώσει την πορεία μας», δήλωσε ο 30χρονος τραγουδιστής.

Το 2021, υπήρξαν ισχυρισμοί ότι ο Μάλικ είχε χτυπήσει τη Γιολάντα Χαντίντ, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Δεν αμφισβήτησε τις κατηγορίες από σεβασμό για την Κάι, την κόρη του με την Τζίτζι Χαντίντ.

«Απλά δεν ήθελα να τραβήξω την προσοχή σε τίποτα», δήλωσε ο Μάλικ, προσθέτοντας ότι δεν προσπαθούσε «να μπει σε ένα αρνητικό μπρος-πίσω» με τη Χαντίντ, ή «οποιοδήποτε είδος αφήγησης στο διαδίκτυο, όπου η κόρη μου θα κοιτάξει πίσω και θα το διαβάσει αυτό. Δεν υπήρχε κανένα νόημα».
«Πιστεύω ότι το αντιμετώπισα με τον καλύτερο τρόπο, έναν φιλικό, με σεβασμό, και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ειπωθεί», είπε στο τέλος ο Βρετανός τραγουδιστής.

Ο Μάλικ υπέγραψε με τη δισκογραφική εταιρεία «Mercury Record» τον περασμένο μήνα και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Love Like This» κυκλοφορεί στις 21 Ιουλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα - Μέτρα προστασίας με τηλεργασία, άδεια και ευέλικτο ωράριο

Παρελθόν η Πανεπιστημιακή Αστυνομία - «Η ΕΛΑΣ θα επεμβαίνει στα ΑΕΙ όταν πρέπει»

Σασμός: Οι στιγμές που συγκλόνισαν το κοινό λίγο πριν το μεγάλο φινάλεω - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης