Τα ρεκόρ του «Ρετιρέ» και η …μετακόμιση της Αλιμπέρτη

Τα ρεκόρ του «Ρετιρέ» και η …μετακόμιση της Αλιμπέρτη

Υψηλές οι θερμοκρασίες εντός κι εκτός τηλεοπτικών πλατό

alimperti_
Τι τηλεθέαση και μάλιστα δυναμικό κοινό έκανε χθες το «Ρετιρέ» στο Mega; 20%. Τι έκαναν «Παρά πέντε» και «Πενήντα – Πενήντα»; 18,5%. Ας αναζητήσουμε τα λάθη του παρόντος διαβάζοντας τις επιδόσεις του παρελθόντος.
retire
Ο Τάσος Κωστής και η Έλντα Πανοπούλου στο «Ρετιρέ»

Η Σοφία Αλιμπέρτη μέχρι να αποχωρήσει οριστικά από τον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του «Ζήσε αλλιώς», θα μετακομίσει Σαββατοκύριακα στις 10 το πρωί. Και μετά θα μετακομίζει στο Open. Δίχως την εκπομπή φυσικά.

Κλείσιμο
Το «Shopping Star» περνάει στη νέα, μετά Καγιά, εποχή με νέα παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και πολύ σοφά πράττει θα πω και θα σωπάσω. Η ζωή και πολύ περισσότερο η τηλεόραση κύκλους κάνει. Α! και ουδείς αναντικατάστατος. Τώρα σωπαίνω…

Ωραίο το τρέιλερ της σειράς «Παράδεισος των κυριών», όπως τα περισσότερα του Alpha για την μυθοπλασία. Την παράσταση κλέβουν τα φορέματα τα οποία είναι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια. Ο «νοσταλγός του παρελθόντος» που αναβιώνει την αστική εικόνα της Αθήνας των 60’s μέσα από τις δημιουργίες του, εμπνεύστηκε από τη σειρά και επιμελήθηκε το fashion direction. Στο τρέιλερ διακρίνουμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο ο οποίος εισβάλλει στη σειρά, στο ρόλο του Σίμου Πολύζου, τον Γιάννη Νταλιάνη στο ρόλο του Χρήστου Πολύζου και την Ειρήνη Δράκου στο ρόλο της Δωροθέας Πολύζου-Μαυράκη.
Ο Παράδεισος των Κυριών | Β' Κύκλος | Έρχεται στον Alpha

Κανέναν δεν ενδιαφέρουν τα βέλη των παικτών ριάλιτι από τον έναν στον άλλο. Ειδικά μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές. Κάντε μας τη χάρη.

Η ψυχαγωγία στην πρωινή ζώνη τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από την ενημέρωση και μάλλον λογικό το θεωρούμε οι περισσότεροι. Παιδικά και χαρές θέλουν τα σπίτια μέσα στον καύσωνα.

Γιατί είναι ντυμένες μοναχές η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ρένια Λουζίδου; Tι ψάχνουν με το μεγεθυντικό φακό στο λιβάνι; Σε ποιον ανήκουν τα φονικά όπλα που εξετάζουν ο Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης; Kαι κυρίως, γιατί τρώνε πίτσα ενοχικά η Μένη Κωνσταντινίδου, η Άννη Θεοχάρη και η Λυδία Τζανουδάκη; Όλα συνδέονται με κάποιο παράδοξο τρόπο στη νέα σουρεαλιστική κωμωδία μυστηρίου του Αντώνη Αγγελόπουλου. Αυτά ανακοινώνει το δελτίο Τύπου του Alpha για την σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό». Λέτε να δούμε επιτέλους μια ωραία κωμωδία στην τηλεόραση; Πήξαμε στη στεναχώρια…

Κουίζ: Ποιο πάνελ ζορίζεται πάρα πολύ να συμπληρωθεί και υπάρχει γκρίνια;
Φονοι_Στο_Καμπαναριο


Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας «Κλέων»: Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ - 40άρια μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Οι ακτοπλόοι άρχισαν τις... εκπτώσεις - Η Seajets 12,5-15% και οι άλλες 20% μια ημέρα την εβδομάδα!

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δολοφονείται ο 50χρονος μετά από καβγά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης