Η
Γκόλντι Χον και ο
Κερτ Ράσελ έχουν μια ιστορία αγάπης που μετρά 4 δεκαετίες, αλλά η απόφαση του ζευγαριού να μην επισημοποιήσουν ποτέ την ένωσή τους έχει συχνά θεωρηθεί ανορθόδοξη.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον επί χρόνια σύντροφό της και για τον λόγο που το ζευγάρι δεν είπε ποτέ το «δέχομαι».
«
Γιατί θα έπρεπε να είμαστε (παντρεμένοι); Δεν είναι αυτή μια καλύτερη ερώτηση;» δήλωσε η Χον στον Κρις Γουάλας του CNN.
Η Χον - που είναι με τον Ράσελ από το 1984 - είπε ότι έχει δει ο καθένας τους τα επακόλουθα ενός αποτυχημένου γάμου.
«Όταν δεν πετυχαίνει, καταλήγει να είναι μεγάλη επιχείρηση», εξήγησε η Χον, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Γκας Τρικόνις από το 1969 έως το 1976 και αργότερα με τον μουσικό Μπιλ Χάντσον από το 1976 έως το 1982.
«
Είναι πάντα άσχημο», μοιράστηκε.
«
Κάποιος πρέπει να ρίξει μια ματιά και να πει, "Πόσα διαζύγια είναι πραγματικά διασκεδαστικά; Πόσα διαζύγια δεν κοστίζουν χρήματα; Πόσα διαζύγια σε κάνουν να μισείς το άτομο περισσότερο από ό,τι πριν; Πόσα διαζύγια έχουν πληγώσει τα παιδιά;"», πρόσθεσε η 77χρονη ηθοποιός.
Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η Χον και ο 72χρονος Ράσελ είναι μαζί εδώ και τέσσερις δεκαετίες, λέγοντάς της: «Δεν πρόκειται να πάρεις διαζύγιο».
«Πώς το ήξερες αυτό τότε;» απάντησε εκείνη.
«
Μου αρέσει η ιδέα ότι μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να παίρνω αποφάσεις κάθε μέρα αν θέλω να είμαι εδώ».
«
Εννοώ ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες», συνέχισε. «
Δεν είναι πάντα εύκολες. Υπάρχουν όλων των ειδών τα εμπόδια που περνάμε. Υπάρχουν πράγματα στα οποία πιστεύουμε, πράγματα στα οποία δεν πιστεύουμε, στα οποία συμφωνούμε».