The Marvels: Οι δυνάμεις των ηρώων μπλέκονται στο νέο τρέιλερ

Στα πλαίσια του «Comic-Con» δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του υπερηρωϊκού σίκουελ του «Captain Marvel»

Το επίσημο τρέιλερ του «Marvels», το οποίο αποτελεί τη συνέχεια του «Captain Marvel» του 2019, κυκλοφόρησε με αφορμή το «Comic-Con».

Στο τρέιλερ φαίνεται η Captain Marvel και οι συνάδελφοί της Monica Rambeau και Kamala Khan να επιστρατεύουν τις φωτεινές τους δυνάμεις, καθώς η κακιά με το όνομα Dar-Benn που υποδύεται η Zawe Ashton επιδιώκει εκδίκηση.

Η Μπρι Λάρσον ως Carol Danvers, γνωστή και ως Captain Marvel, ενώνει τις δυνάμεις της με εκείνες των συναδέλφων ηρώων της Monica Rambeau και Kamala Khan στο δεύτερο τρέιλερ της ταινίας «The Marvels».

Το επίσημο τρέιλερ δίνει περισσότερα στοιχεία για το γιατί η απίθανη τριάδα πρέπει να ενωθεί ως με το όνομα «The Marvels», καθώς περισσότερα γίνονται γνωστά για τον αρχικό κακό της ταινίας, την Dar-Benn της Zawe Ashton. Έχοντας εξασφαλίσει ένα πανίσχυρο βραχιόλι, εμφανίζεται αποφασισμένη για εκδίκηση, καθώς η Dar-Benn ανακατεύει τις δυνάμεις που βασίζονται στο φως των Danvers, Rambeau και Khan.

Δείτε το τρέιλερ

Στην ταινία «The Marvels», που σκηνοθέτησε η σκηνοθέττρια, Nia DaCosta, πρωταγωνιστούν επίσης οι Gary Lewis, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Mohan Kapur και Saagar Shaikh. Ο Kevin Feige είναι παραγωγός της ταινίας Marvels Studios, με τους Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos, Jonathan Schwartz και Matthew Jenkins να μοιράζονται τα credits εκτελεστικού παραγωγού. Το σενάριο είναι των Megan McDonnell, DaCosta, Elissa Karasik και Zeb Wells.

Η πρώτη ταινία «Captain Marvel» είχε εισπράξει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office και την σκηνοθεσία είχαν αναλάβει οι Anna Boden και Ryan K. Fleck.

Το «Marvels» έρχεται στις αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 29χρονος δολοφόνος του 64χρονου - Φρίκη από την ιατροδικαστική εξέταση

Χαλκίδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς μετά τον θάνατο του 46χρονου από θερμοπληξία

Κορωνοϊός: Μήπως πάσχετε από long covid και δεν το ξέρετε; Τα συμπτώματα και η επανεμφάνιση της νόσου στην Κίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr