Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, η οποία βρέθηκε για διακοπές στη Μύκονο πριν από λίγες ημέρες, δεν σταματάει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το καλοκαίρι της στη χώρα μας.
Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret είχε μάλιστα βρεθεί στο νησί των ανέμων και στις 9 Ιουλίου με τον σύντροφό της, τον διεθνή ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ.
Επόμενος προορισμός των διακοπών της ήταν η Αντίπαρος, η οποία προσελκύει γενικά διεθνούς φήμης ηθοποιούς, αθλητές και τραγουδιστές και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.
Το 38χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία ανέβασε μερικές φωτογραφίες, όπου φορούσε ένα αστραφτερό φόρεμα στο χρώμα του χαλκού, γυαλιά ηλίου και πόζαρε με τον γαλάζιο ουρανό ως φόντο της.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!