Τζέιμι Λι Κέρτις για τον θάνατο της Σινέντ Ο'Κόνορ: Την αγάπησα, είναι τόσο λυπηρό

«Κάποτε άκουσα τη Σινέντ να τραγουδά ακαπέλα σε ένα άδειο παρεκκλήσι στην Ιρλανδία» έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου»

Η Σινέντ Ο' Κόνορ έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη που έδινε για την ψυχική της υγεία.

Η τραγουδίστρια από την Ιρλανδία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, σύμφωνα με τη DailyMail.

Είναι γνωστό ωστόσο, πως η κατάσταση της ψυχικής της υγείας επιδεινώθηκε, μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Σέιν πριν από ενάμιση χρόνο.

Θέλοντας να την αποχαιρετήσει και δημόσια στα social media, η Τζέιμι Λι Κέρτις έκανε μια ανάρτηση για εκείνη. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτή περιέγραψε τη γνωριμία της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρει: «Κάποτε άκουσα τη Σινέντ να τραγουδά ακαπέλα σε ένα άδειο παρεκκλήσι στην Ιρλανδία. Ήταν υπό κατασκευή στην ιδιωτική κατοικία του οικοδεσπότη μας. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Στη συνέχεια πήγαμε μαζί να δούμε τον Eminem σε ένα φεστιβάλ. Την αγάπησα. Τη μουσική της. Τη ζωή της. Αυτό είναι τόσο λυπηρό. Δείτε το ντοκιμαντέρ «Nothing Compares». Εξαιρετικό. Ραγίζει καρδιές. Αναπαύσου καλά. Αναπαύσου με δύναμη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δείτε τη δημοσίευσή της:


Φωτογραφία άρθρου:
Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Αμερικανίδα που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του... γελά και χειρονομεί στο δικαστήριο!

Ακραίος καύσωνας και σήμερα - Σχεδόν 8,5 εκατομμύρια κόσμος θα βιώσει θερμοκρασίες πάνω από 41 °C

Αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων και ενισχύσεις - Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο του Οικονομικών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr