Κάιλι Τζένερ: Σχολιάζει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι κρυφά ζευγάρι με τη Στέισι Καρανικολάου

Κάιλι Τζένερ: Σχολιάζει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι κρυφά ζευγάρι με τη Στέισι Καρανικολάου

«Μόλις μπει λίγο αλκοόλ στο σύστημά μας, μας αρέσει απλά να φιλιόμαστε και να κάνουμε άλλα πράγματα» δήλωσε μεταξύ άλλων

kaili-tzener
Η Κάιλι Τζένερ απάντησε στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως εκείνη και η κολλητή της φίλη, Στέισι Καρανικολάου βγαίνουν κρυφά.

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν μίλησε για τις φήμες γύρω από το πρόσωπό της στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Kardashians».

Όλα ξεκίνησαν από ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο που είχε μοιραστεί στο παρελθόν η Κάιλι Τζένερ στο TikTok. Σε αυτό, οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα. Τα σχόλια κατέκλυσαν το Twitter, με το κοινό να εικάζει ότι είναι ερωτευμένες η μία με την άλλη.

Κλείσιμο
«Όλο το διαδίκτυο πιστεύει ότι εγώ και η Στέισι βγαίνουμε τώρα. Πάντα τα έβρισκα με την Στέισι, δεν ξέρω γιατί αυτό βγήκε τώρα», ακούγεται να λέει η Κάιλι Τζένερ στο επεισόδιο, σε μία βόλτα της με τον Σκοτ Ντίσικ και την Κένταλ Τζένερ.

Τότε η Κένταλ της απάντησε: «Πολλές κολλητές φιλιούνται στο στόμα ανά διαστήματα». Στη συνέχεια, σε συζήτηση που έκανε με την ίδια τη Στέισι Καρανικολάου, καθισμένες στον καναπέ, η Κάιλι της είπε: «Δεν είναι αστείο που όλοι νομίζουν ότι βγαίνουμε ραντεβού;».

«Μόλις μπει λίγο αλκοόλ στο σύστημά μας, μας αρέσει απλά να φιλιόμαστε και να κάνουμε άλλα πράγματα», δήλωσε στη συνέχεια.

«Είναι περίεργο. Απλά έχουμε εμμονή η μία με την άλλη», της απάντησε η Στέισι, με την Κάιλι να λέει στη συνέχεια «μακάρι να ήμασταν λεσβίες». «Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη, αν με έλκυε σεξουαλικά η Στέισι. Κρίμα», σχολίασε η Τζένερ.

Τέλος, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, αποκάλυψε: «Η Αναστασία κι εγώ είμαστε φίλες από τότε που ήμασταν πιθανών 12 ή 13 ετών. Είναι σίγουρα η καλύτερη φίλη μου. Μεγαλώσαμε μαζί και περάσαμε τόσα πολλά μαζί. Είναι σαν αδερφή μου».


Ειδήσεις σήμερα:

«Try that in a small town»: Χαμός στις ΗΠΑ με κάντρι τραγούδι - «Ρατσιστικό, προωθεί το... λιντσάρισμα»

Ο καθηγητής Γήτας εξηγεί: Γιατί οι φωτιές «προτιμούν» νησιά και νότια Ελλάδα - Πώς συνδέονται με τις βροχές

«Εμφύλιος»... Σπαρτιατών για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης