Τζέιμι Λιν Σπίαρς: Η Αλέξα Νίκολας την κατηγορεί πως την εκφόβιζε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Zoey 101»

Αν κι η ίδια προσπαθούσε να είναι φιλική με όλους, «έπεσε σε τοίχο», όταν προσπάθησε να προσεγγίσει την συμπρωταγωνίστριά της 

Η Αλέξα Νίκολας μοιράστηκε την εμπειρία της από το σετ του «Zoey 101» του Nickelodeon, όπου πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν, δίπλα στη Τζέιμι Λιν Σπίαρς.

Μιλώντας στο «H3 Podcast» εξήγησε πως η ίδια προσπαθούσε να είναι φιλική με όλους, όμως «έπεσε σε τοίχο», όσον αφορά τη συμπρωταγωνίστριά της και αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Όπως είπε, αν κι η ίδια «προσπαθούσε να είναι το ίδιο φιλική με όλους», δεν τα κατάφερε, αφού η Σπίαρς την αγνοούσε, φτάνοντας σε σημείο να μην της απαντά καν, όταν της μιλούσε.


Ωστόσο, η συμπεριφορά της έγινε χειρότερη με τον καιρό, αφού από το σημείο που δεν μιλούσαν καν, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς έφτασε να την προσβάλλει, λέγοντάς της πως «χαμογελά υπερβολικά», ενώ όπως λέει, την εκφόβιζε κιόλας.

Η Νίκολας έφυγε από τη σειρά, όταν τα πράγματα «ξέφυγαν τελείως», ενώ δεν συμμετέχει επίσης, στην ταινία «Zoey 102», που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Paramount+.



Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας για την Νέα Αγχίαλο: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις - Έρευνα και από τον εισαγγελέα

Κικίλιας για πυρκαγιές: Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν από ανθρώπινο χέρι ή εμπρησμό - Δείτε βίντεο

Όπισθεν Στίγκα μετά το «αντάρτικο» των βουλευτών του και τη στήριξη σε Κασιδιάρη - «Θα τα λύσουμε την άλλη εβδομάδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr