Σινέντ Ο'Κόνορ: Πέρασε μία εβδομάδα με μία 20χρονη θαυμάστριά της με καρκίνο - «Η καλύτερη εβδομάδα της σύντομης ζωής της»

Σε επιστολή του ο πατέρας της μιλάει για μια καλλιτέχνιδα που ήθελε να προσφέρει μέσα από την καρδιά της και όχι για τη δημοσιότητα

Μετά τον θάνατο της Σινέντ Ο'Κόνορ σε ηλικία 56 ετών, πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή και τον χαρακτήρα της έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η διάσημη τραγουδίστρια από την Ιρλανδία φαίνεται πως είχε μια πολύ ευαίσθητη πτυχή του εαυτού της κι ας μην την έδειχνε συχνά προς τα έξω. Άλλωστε, είχε τη φήμη της «σκληρής» γυναίκας.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας μίας θαυμάστριάς της, της Λουίς Γούλκοκ, η τραγουδίστρια επικοινώνησε το 1991 με την κόρη του, η οποία βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και πέρασε μαζί της μία ολόκληρη εβδομάδα τραγουδώντας, χορεύοντας και πίνοντας.

Η Σινέντ Ο'Κόνορ άκουσε την ιστορία της 20χρονης μέσα από έναν έρανο που διοργάνωνε η οικογένειά της για τον τοπικό ξενώνα που την φρόντιζε τους τελευταίους μήνες.

Σε επιστολή που έγραψε ο πατέρας της στην Telegraph, αναφέρει: «Η κόρη μου ήταν μεγάλη θαυμάστρια της μουσικής της κι ήταν ενθουσιασμένη για τον χρόνο που πέρασαν μαζί. Η Σινέντ την κάλεσε να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να μείνει για λίγο μαζί της. Περιττό να πούμε ότι η Λουίζ ήταν ενθουσιασμένη. Λίγες μέρες αργότερα, τη συναντήσαμε στον σταθμό του τρένου και για να συντομεύσουμε την ιστορία, η Λουίζ είχε την καλύτερη εβδομάδα της σύντομης ζωής της».


«Δείπνησαν, ήπιαν και χόρεψαν, αλλά κυρίως γέλασαν. Η Σινέντ βρισκόταν τότε στο απόγειο της φήμης της και βρήκε πολύ διασκεδαστικό το γεγονός ότι όταν έβγαιναν έξω μαζί, οι άνθρωποι ζητούσαν αυτόγραφο της Λουίζ. Η κόρη μου γύρισε εξαντλημένη, αλλά πιο ευτυχισμένη από ποτέ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Σινέντ της έστελνε κρασί, λουλούδια και γράμματα μέχρι και τον θάνατό της το 1992, και μάλιστα της χάρισε τον πλατινένιο δίσκο του «Nothing Compares 2 U», τον οποίο και της αφιέρωσε.

«Ποτέ δεν ζήτησε καμία από αυτές τις πράξεις συμπόνιας και αγάπης να βγει στη δημοσιότητα. Σήμερα, οι σκέψεις μου είναι με δύο αξιόλογες γυναίκες που δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι ακόμα κάπου μαζί, γελώντας, χορεύοντας και τραγουδώντας», αναφέρει ο πατέρας της 20χρονης που έφυγε από τη ζωή στην επιστολή του.


Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επιλογή Χαρδαλιά - Διεργασίες για να μην βγει «στο αντάρτικο» ο Πατούλης

Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων - Ξανά στο τραπέζι η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά

Από τροχαίο προκλήθηκε η φωτιά στη Χίο που απειλεί δύο χωριά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr