Αριάνα Γκράντε - Ίθαν Σλέιτερ: Διάλειμμα στη σχέση τους για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την πρώην σύζυγό του

Αριάνα Γκράντε - Ίθαν Σλέιτερ: Διάλειμμα στη σχέση τους για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την πρώην σύζυγό του

Δεν έχουν συναντηθεί εδώ και εβδομάδες, ενώ ο Σλέιτερ προσπαθεί να διεκδικήσει την επιμέλεια του 11 μηνών γιου του από την πρώην του

ariana-grante
Χώρο και χρόνο φαίνεται πως χρειάζεται ο νέος σύντροφος της Αριάνα Γκράντε, Ίθαν Σλέιτερ, καθώς όπως όλα δείχνουν, έχει ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες με την πρώην σύζυγό του, Λίλι Τζέι.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός κάνουν ένα μικρό διάλειμμα στη σχέση τους, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση, όπως αναφέρει το ΤΜΖ.

Οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί εδώ και εβδομάδες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ ο Σλέιτερ προσπαθεί να διεκδικήσει την επιμέλεια του 11 μηνών γιου του από την πρώην σύζυγό του.

Κλείσιμο


Βέβαια, όλα αυτά δεν δείχνουν να επηρεάζουν την Αριάνα Γκράντε, η οποία αποφάσισε να κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση δίπλα του, μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό του.

Παρά την απόσταση που υπάρχει τώρα ανάμεσά τους ωστόσο, οι δυο τους παραμένουν μαζί, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους.

Ο Σλέιτερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Ο λόγος πίσω από τον χωρισμό τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το πρώην ζευγάρι διατηρεί καθημερινά επαφές για χάρη του παιδιού του.

Από έναν γάμο έφυγε και η Αριάνα Γκράντε, η οποία χώρισε με τον Ντάλτον Γκόμεζ, χωρίς ωστόσο, να έχει υποβάλει ακόμα αίτηση διαζυγίου.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock



Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Οι γύπες πεθαίνουν από αφυδάτωση - Η έκκληση των φιλοζωικών οργανώσεων

Κατερίνη: Με φριχτό τρόπο πέθανε η 38χρονη Βέρα - «Ολική απανθράκωση» η αιτία θανάτου

Σέρρες: Δεύτερη φορά σκοτώνουν με φόλα σκύλο του δημάρχου Σιντικής μέσα στην αυλή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης