Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, την Κριστίνα Αγκιλέρα, αλλά και το ντουέτο με τη Γαλλίδα σταρ, La Zarra.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» αναφέρθηκε αρχικά στο «Evidemment», το τραγούδι της με τη La Zarra που εκπροσώπησε τη χώρα της στη Eurovision του 2023.
«Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ειλικρινά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι ένα τραγούδι που με το που το άκουσα για πρώτη φορά, μου άρεσε πάρα πολύ. Έπρεπε να πάει καλύτερα, η αλήθεια είναι» ανέφερε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuhwa0maea81)
Στη συνέχεια, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της αναφορικά με τη συμμετοχή της ως opening act στη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα για το φετινό Europride που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Μάλτα, δηλώνοντας: «Φυσικά και έχω άγχος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη, θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο. Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια».
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.